Lisää laittomista maahanmuuttajista.


Alkuasukkaat ovat aika vekkulia porukkaa. Jenkit sanovat, ihan oikeutetusti, että jenkkilään saa tulla ainoastaan laillisesti, toisin sanoen tarttet viisumin, et saa mennä duuniin ja silleen. Nyt jos olisin meksikolainen ja menisin jenkkilän konsulaattiin ja sanoisin että tahdon aloittaa uran puutarhurina Kaliforniassa, niin he nauraisivat minut ulos. Sori vaan, ei onnistu. Niinpä sitten uin Rio Granden yli ja tulen Kaliforniaan laittomasti. Seuraavana aamuna olen kadunkulmassa innokkaan näköisenä odottamassa että joku plokkaa minut duuniin. Teoriassa kukaan ei saa hakea duunaria kadunkulmasta ja siitä saa duuniin poimija muutaman sadan dollarin sakot. En tunne ketään jota olisi koskaan sakotettu.

Seuraava ongelma syhtyy kun kundeille tulee esin kusihätä duunia odotellessa. Jannut lorauttaa kuset jonnekin ja jatkaa duunin odottamista. Tästä syntyy tietenkin ympäristöhaittoja. Sitten joku keksi ratkaisun tähänkin hommaan. Perustetaan työvoimatoimisto kaupungin keskustaan.
Malibun työvoimatoimisto.
Hieno ratkaisu. Meksikolaiset voivat lorvailla parakin ulkopuolella, parakissa on vessa, ulkona on pöytiä ja tuoleja, työnantajat tietävät mistä jengiä löytyy ja kaikki ovat tyytyväisiä. Parakki on muuten poliisaseman vieressä. Ai niin, mutta tämä kaikki tämä puuhahan on laitonta. Kaikki tietävät että kaikki duuninhakijat ovat laittomasti maassa, kaikki tietävät että saat parin sadan dollarin sakot jos plokkaat meksikolaisen kyytiin,nythän poliisi saa kaikki kiinni todella helposti.

Ei niin nopeasti, komisario Palmu! Ei hätää! Vapaaehtoisten pyörittämä työvoimatoimisto on tehnyt diilin poliisien kanssa ja on sovittu että poliisi ei tiedä tästä jutusta mitään. Voila! En enää ympäristöhaittoja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: