Ei enää ikinä koskaan vahingossakaan uutta 911 iskua….


Jenkkilän Kotimaan Turvallisuus Hallinto (Homeland Security Department) on vihdoinkin keksinyt miten estetään uudet Word Trade Center tyyppiset terroristi-iskut. Amerikkaisethan osaavat keskittyä oleellisiin ja tärkeisiin juttuihin todella nopeasti. Uusin nerokas keksintö on ottaa sormenjäljet kaikilta maahanpalaavilta Green Card ihmisiltä (Vihreä Kortti tekee sinusta laillisesti USAssa olevan ulkomaalaisen, käytännössä olet USAn kansalainen paitsi että sinulla ei ole oikeutta äänestää vaaleissa).

Ja kuka keksi tämän ajatuksen? Sama maahanmuuttovirasto joka postitti Muhammed Attalle (yksi 911 terroristi-iskun pääjehuja) hänen opiskelijaviisuminsa kuusi kuukautta World Trade Centerin romahtamisen jälkeen. Minä en ollut mitenkään yllättynyt tästä jutusta. Maahanmuuttoviranomaisten systeemit ovat täysin perseestä: ihmisten täytyy tehdä iso määrä täysin älyttömiä voimisteluliikkeitä saadakseen Green Cardin. Koko hommassa ei ole järjen häivää.

Aikanaan Suomessa olin tekemisissä Eila Kännön ulkomaalaistoimsiton kanssa. Siihen aikaan (1970 luvulla) Hesassa koko homma oli älytön rasistinen viritys. Jenkkilässä virasto ei ole rasistinen mutta sen sijaan se on täysin älytön…

Tässä New York Times linkki artikkeliin http://travel2.nytimes.com/2006/07/27/washington/27security.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: