Bostonin pommit paranee.


Alkuasukkaiden uskomaton söherrys jatkuu. Bostonin poliisi selittää edelleen naama vakavana ja tirskumatta miten tämä pommiuhka oli vakava juttu. Toisinsanoen he antavat ymmärtää että poliisi ei muninut tätä juttua. Hetkinen, näitä ”pommeja” oli laitettu pitkin stadia noin kymmenessä jenkkilän isossa kaupungissa ja ainoastaan Bostonin poliisi oli tehtäviensä tasalla ja löysi nämä ”pommit” joissa oli iloisia vilkkuvia valoja. Eikös oikea johtopäätös olisi se, että joko Bostonin poliisi on oikeassa ja kymmenen muun kaupungin poliisi on väärässä, tai sitten toisinpäin.

Viime viikon alkupuolella Cartoon Networks ja sen isäyhtiö päättivät maksaa Bostonin kaupungille kaksi miljoonaa dollaria korvauksena tästä ”pommi”jutusta. Ja viikon loppupuolella Cartoon Networks’in toimari sai kenkää.

Älä kysele liikaa.

Täysin järjenvastainen juttu. Olen tietenkin maininnut tästä alkuasukaskavereilleni, ja vaikka kukaan ei erityisesti väitä vastaan, niin vauhdikkain vastaus tähän mennessä on ”no joo”. Mulla on sen ”pommin” kuva kännykässä… Heistä tämä juttu ei selvästikään ole mikään kummallinen juttu. Hoh hoijaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: