muita veppisaitteja.


Kaikki ei ole Vapaassa maailmassa ihan perseestä. Täältä löytyy sisällöltään hemmetin mielenkiintoisia veppisaitteja.

TED.com Kerran vuodessa pohjois Kaliforniassa on konferenssi nimeltään TED (Technology, Entertainment, Design). Konferenssin parhaat esitykset, noin 20 minuutia/kpl, ovat TEDin veppisaitilla videoina.

Ekana minut sai täysin lääpälleen Hans Rosling: Debunking third-world myths with the best stats you’ve ever seen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)- ellen ole väärin ymmärtänyt niin vähän tämän esityksen jälkeen Google osti hänen virityksensä.

Joops joo. Tässä Roslingin seuraava ja entistä parempi esitys.  Hans Rosling: New insights on poverty and life around the world (video) Ja luennon loppu on … erikoinen?…. Missähän Hans harjoitteli sen?

Toinen minusta kova sana on Dan Gilbert: Why are we happy? Why aren’t we happy? jossa jannu selittää miksi puolta vuotta myöhemmin sekä lottovoittajat että halvaantuneet ovat yhtä onnellisia elämäänsä.

Ja paljon muuta. Fiksua juttua. Tai ainakin mielenkiintoista.

Ja sitten on tietenkin Palava Mies jonka veppisaitti ei ole mitenkään häikäisevä mutta itse Burning Man festari on. Jälleen kerran ensi elo-syyskuun vaihteessa Nevadassa Black Rock autiomaassa juhlitaan. Viikko autiomaassa ankaran ankeissa oloissa ja tästä joudut maksamaan melkein $300???? Joo, ja se on hintansa väärtti, se sais maksaa viis kertaa enemmän. Tänä vuonna kaikki liput täytyy ostaa etukäteen, portilla ei myydä mitään. KooVeeGee ”Burning Man” ja kato kuuklen kuvia ja saat jonkinlaisen käsityksen virityksestä. Kuvista huolimatta virityksen perusidea ei ole tissit, vähän samalla lailla kuin sauna – siellä on tissejä mutta se ei ole koko homman juoni. Saitti on tietenkin BurningMan.com ….

Jenkki Suomessa. Tällä jannulla on mielenkiintoinen saitti. Hän on asunut Suomessa neljä vuotta. Eli itse asiassa saitti ei olekaan jenkkilässä….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: