taustahälyä ja asiantuntijalausuntoja.


Mulla on ollut jo pitempään sellainen tunne, että Vapaan Maailman kulttuurissa (ja melkein kaikissa ei-suomalaisissa kulttuureissa) jengillä on pakonomainen tarve täyttää ilma- ja kirjoitustila vaikka kuinka täysin järjettömällä mössöllä – hiljaa ei saa olla ja jos siihen voi tunkea tekstiä niin siihen tungetaan tekstiä. Ja kukaan ei tietenkään lue kirjoitettuva tekstejä tai kuuntele puheenpölinää juttuja paitsi minä joskus.

318 neliömetriä kylpyhuonekudosta. Ostin vessapaperia joka ei tietenkään ole vessapaperia vaan kylpyhuonepaperia (”bathroon tissue” – asiaa tuntematon saattaisi uskoa että jengi kuivaa itsensä paperilla kylpyhuoneessa). Ja useimmiten kyseessä ei olekaan kylpyhuone vaan lepohuone (restroom) jossa voinee tarvittaessa ottaa nokoset. Ilokseni huomasin että ostamaani 318 neliömetriä vessapaperia ei ollut mitään tavallista vanhaa paperia, vaan uutta monikäyttövessapaperia joka sopii erinomaisesti paitsi kotiin niin myös bisneskäyttöön.

Monikäyttöistä vessapaperia.

Asiantuntijoiden mielestä näin on makkarat. Tämä seuraavan jutun olen löytänyt netistä, joten kuva saattaa olla feikki. Mutten olisi mitenkään yllättynyt jos se sattuisikin olemaan oikea kuva. CNN tuottaa ainakin kaksi erilaista uutisvirtaa; yksi täysin pilalle mölötetty jenkkejä varten ja toinen kansainvälinen uutisvirta kaikille muille. Saman kaksi versiota atsestään tuottavat muuten Time ja Newsweek lehdet – erillinen mölö versio jenkeille ja vähemmän mölö kaikille muille. Tässä mahdollisesti feikkikuva CNN:n mölöille tarkoitetusta uutisvirrasta:

Asiantuntijoiden mielestä näin on makkarat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: