Luonnollistuttaminen. Ilman tietokoneiden epäluonnollista apua.


Jotkut ihmiset ovat luonnollisia, jotkut toiset ihmiset ovat luonnonvastaisia eli perverssejä. Kävin katsomassa miten amerikkalaiset luonnollistuttavat perverssejä ihmisiä. Alkuasukkaat kutsuvat tätä nimellä ”naturalization” eli luonnollistuttaminen – prosessi jolla ulkomaalaisista tehdään USAn kansalaisia. Joulukuun lopulla 2007 Los Angelesin keskustan messuhalliin kutsuttiin 4.100 ulkomaalaisrassukkaa jotka halusivat poistaa itsestään perverssiyden. Olin paikalla ihmettelemässä ja ottamassa kuvia. Tajuton spektaakkeli. Homma muistutti aika tarkkaan minun mielikuvaani eli fantasiaani Neuvostoliiton Korkeimman Neuvoston järjestämästä Työnsankareiden massavihkimisjuhlasta. Amerikkalaisille tämä tilaisuus saa kyyneleet silmiin -kurjat ulkomaalaiset saavat toteutumaan elämänsä isoimman toiveen – heistä tulee purukuminjauhajajengiä.

Korkein Neuvosto loi romanttisen tunnelman luonnollistuttamiseen laittamalla perverssit ulkomaalaiset jonoon ja pinoon tunnelmallisessa pikku nurkkahuoneessa.

Karjalauma odottaa pääsyä häihinsä.

Eikös olekin romanttinen ilmapiiri? Luonnollistettavat lampaat johdettiin tästä huoneesta toiseen huoneeseen, jossa hoidettiin sekä paperityö että seremonia. Kakkoshuoneessa joku huippuromantikko oli jopa keksinyt ripustaa pari Vapaan Maailman lippua seinälle. Tässä huoneessa lampaille kerrottiin että seuraavassa huoneessa on pöytiä ja jokaiselle lampaalle annettiin paperilappu jossa luki esimerkiksi ”T45” – Table 45 oli seuraava etappi.

Pöytä 35 odottaa lammasta.

Huoneessa oli noin 80 pöytää yhdellä pitkällä seinällä hoitamassa 4.100 lampaan asioita, eli 50 lammasta per pöytä. Paperisota hoitui noin 45 minuutissa. Hommassa oli yksi täysin ällistyttävä pikkujuttu: Kaikki asiat hoidettiin käsin, missään ei ollut yhtäkään tietokonetta. Katso kuvaa – pöydillä ei ole yhtäkään tietokonetta. Lahjakkaat amerikkalaiset osaavat hoitaa noin 800.000 perverssin ulkomaalaisen luonnollistuttamisen joka vuosi ilman tietokoneiden tekemiä virheitä. Vaude, mikä maa!

Kliimaksin jälkeinen pöytäjono.

Tässä orkujen jälkeinen kuva. Paljon pöytiä, vähän ihmisiä ja yhtäkään tietokonetta ei näy. Ei näy, ei ole, eikä tilata.

Minä olin ällikällä lyötty, kuin lumiukko pihalla katsellessani touhua. Ja otin tietenkin valokuvia. Jossain vaiheessa virkapukuinen nainen kävi kimppuuni ja syytti minua kuvien ottamisesta ja vaati saada nähdä ottamani kuvat koska niissä saattaa näkyä virkamiesten kasvojen kuvia. Minun on aika vaikea uskoa että kuvien otto julkisessa tilaisuudessa olisi millään lailla kielletyä, mutta näytin ao vittuilijalle ottamiani kuvia ja muija oli lopuksi niin tyytyväinen ettei minua pidätetty. Minua häiritsee edelleen muijan asenne – minä vain otin kuvia koska tilanne oli minusta mielenkiintoisen perverssi. Mun tarttee varmaan ottaa selvää saanko ottaa kuvia vapaasti julkisilla paikoilla Vapaassa Maailmassa.

Mainokset

Yksi vastaus to “Luonnollistuttaminen. Ilman tietokoneiden epäluonnollista apua.”

  1. Lisää poliittisia aseita. | maailmanmenoa vapaassa maailmassa... Says:

    […] Lähteet: (1) Juttuni rynnäristä tammikuussa 2014  https://heka.wordpress.com/2014/01/24/rynnakkokivaari-poliitikolta-paul-broun-haluaa-kuvernooriksi/ (2) Berettan veppisivu 92A1 pistoolista, listahinta USD 745 (520€ + verot)  http://www.berettausa.com/products/model-92a1/ (3) Isänmaallinen rynnäri (miksi muuten Puolustusvoimat onnistuvat kehittämään näinkin lyhyen linkin?  Sehän voisi olla virallisempi jos se olisi kaksi kertaa pitempi. Linkki löytyi KVG “Rynnäkkökivääri 95 Taittoperä” haulla) http://www.puolustusvoimat.fi/portal/puolustusvoimat.fi/!ut/p/c5/vZHLjqpAFEW_5X6AXVXIq4YFlMgbecPEICKNiKLSgHx9m3Ry7-g66nj2cGWflZwDMvDMOR_qKu_ryzk_gQRk_FZleHGtQ4Qdw5Kg5pgwEkwXycwSxCCB7NY_PjptbmbvOG-gdVQfvkJHy6TQVlZuoBhMoKQwCO-T3dTQpxBatEXQwihabSjR2uZxIH-eu7JXNhW-5hD9cH5JDWqrLFJdmYWar4Q4CIWlGvIv-44n_HD4nyEQpCAT_vVVZIvPfuAyqreC0GBB8IvXeO3i3-ji3ugS3ueSf_dfOsjqXfsxFu0H_BAxEnmMOHHJsyIDGRAP6WTLd22kWjzQz3LebTLJSxeVbGga6pnLZeT0ButWLDA4LNSItYR9ibfCPQ_7G39DiiSPwraXlVM0HaWkuh20T7LPbJeopU_Pg72xyhQRJx-KoYgcgeDpPudXe2iWeVdzhhddC-lAdvFk4CTluUfejt7QjWxMCjcqvUA3v_RkNtXEWjwqaQx6zvOgYJ2mdVV1-iY97ebLXGUKLk2-qCCeFO2rrBuNudGtM5DFva9EIl33_ukK7PWlLUHXDh311nPyNyX5BrOkswk!/dl3/d3/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?pcid=12428d0049147ab39c15fd30a8ea04e8 (4) Epäluonnollisena olon loppuminen ja saapuminen Onnelaan https://heka.wordpress.com/2008/02/04/luonnollistuttaminen-ilman-tietokoneiden-epaluonnollista-apua/ […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: