Rautaa rajalle.


Laiton maahanmuutto on Vapaan Maailman asukkaiden mielestä ihan hirveän kauhean kamalaa.  Joku vuosi tai pari sitten huuto ja mekastus oli sen verran äänekästä, että poliitikot päättivät tyypilliseen paikalliseen tapaan tehdä jotain näyttävää.  Pesemättömät äänestäjämassat saivat uuden tutin suuhunsa.  Rajalle lähetettiin kansalliskaartin joukkoja, paraateissa puhallettiin torviin ja rumpujakin piti päristellä.  Kansa imi tuttia posket lommolla.  Ja osa kansaa painui rajalle rantatuolien, kiikareiden ja kännyköiden kanssa auttamaan kansalliskaartia.  Tosin kännyköiden kentät ovat aika töttöröötä jopa kaupungeissa saati sitten muutaman kilsan päässä pellolla ja rajalla niistä ei ole mitän iloa.  Mutta on kivaa olla tärkeän näköinen.

Ja sitten tarvittiin isompi tutti.  Päätettiin rakentaa aita. Ja kun lehmipojat tekevät aitaa, niin sitä sitten tehdään aitaa kuin aikamiehet.  Joskus puolessaväliä vuotta 2006 Boeing sai yli 2 miljardin dollarin sopimuksen rakentaa melkein 10.000 kilometrin pituinen aita sekä Kanadan että Meksikon rajalle   Ja kansa imi tuttia innoissaan. Nyt alkoi Lyyti laulamaan.

rajanylittäjät

Boeing alkoi rakentamaan ekaa testiaitaa, 28 mailia (45 km) super moderni teknologian ihme, joka oli tarkoitus sitten rakentaa 10.000 kilsan pituiseksi Berliinin muuriksi.  Ja heti alussa, ironista kyllä, Boeing jäi nalkkiin siitä, että rakentajajengissä oli mukana paljon laittomia ulkomaalaisia rakennusduunareita ….

Vaikeuksien kautta voittoon.  Pari päivää sitten testiaita otettiin ja vihittiin käyttöön ja puheissa todettiin miten hyvin aita toimii ja silleen.  Siinä on erilaisia liikkeentunnistimia, infrapuna antureita, maantäristysantureita, kauko-ohjattavia kameroita, vartiotorneja jotka voivat liikkua ylös ja alas ja luultavasti koko hommaa hoitaa jossain jopa Windows Vista Professional Edition tietokone.  Nyt saadaan rajanylittäjät kuriin kun aita toimii.  Paitsi että nyt on päätetty että tähän sitten tämä rajaprojekti loppuukin.  Tutin imijöiltä on aita unohtunut kun mielessä on uusia tärkeitä asioita.

Nyt kun kansalle on kerrottu ja näytetty miten meillä osataan duunata aitaa ja kansa on tyytyväinen koska he eivät enää muista mistä tässä oli oikein kysymys.  Nyt on vaalikeskusteluita teeveessä, internetissä on pilakuvia poliitikoista ja on paljon tärkeämpiä asioita pohdittavana.  Kuten se että Obama ei voi olla Oikea Tosi Isänmaallinen Amerikkalainen koska ….. hmmm…. koska hänellä ei ole enää puvuntakin rinnuksessa ameriikin pikku lippua.  Vapaan Maailman kansa keskittää lasersäteensä tarkkaan juuri niihin asioihin, joilla on merkitystä maan tulevaisuudelle …

ei lippua …

Ja taas rummut pärisee ja paraateissa marssitaan ja kaikilla on kivaa…. Ja he imevät uutta tuttia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: