Ottaaks kipeää? Pillerit auttaa….


Vapaa Maailman jengi uskoo pillereihin.  Joka lähtöön löytyy pilleri.  Onks’ kumma määrittelemätön olo aamulla? Ei oo krapula, ei oo flunssa, ei oo aids, ei oo unenpuute, muttei toisaalta tunnu hyvältä.  Taidanpa ottaa asperiinin, tai jonkun muun särkylääkkeen.  Suomessa ostat asperiinin jossain 10 tai 20 tabun paketissa. Suomi on puhdas kolmannen maailman kehitysmaa.  Täällä Vapaassa Maailmassa kommunistit eivät kerro sinulle miten paljon tabuja sinä saat syödä.  Tässä kuvia paikallisesta kuluttajan tukkukaupasta.

asperiinia kipuihin

Miten saisi olla? Tuhat pilleriä asperiinia vajaan neljän dollarin hintaan?  Samassa hyllystöstä löytyy kaikki muutkin kipulääkkeet vastaanvanlaisissa purkeissa, yleensä 400-1000 pillerin purkeissa.

Tämä on kemiaan uskova yhteiskunta.  Sattuuko vituttamaan? Ota joku pilleri.  Eikö ole hyvä olo? Ota pilleri. Ovatko kakarasi uhmaikäisiä? Syötä heille pillereitä.

Jengi täällä on huomannut että jotkut lapset koulussa eivät seuraa tiukkana opettajan toimia – näillä kakaroilla on ”keskittymisvaikeuksia” (attention deficit disorder) ja siksi he pyörivät pulpetissaan, alkavat jutella toisten kakaroiden kanssa luokassa, ja heillä on selvästi vaikeuksia keskittyä opetuksen seuraamiseen.  Amerikkalaisten ratkaisu on syöttää näillä häirikkölapsille Ritalin nimistä lääkettä – Ritalin on vähän kuin pontikka – se tainnuttaa lapset niin pitkälle, että he eivät enää halua jutella kenenkään kanssa ja he haluavat istua tuijottamassa kärpäsenpaskaa seinällä.  Ritalin lapset eivät enää häiritse kouluopetusta juttelemalla ilman lupaa toisten lasten kanssa. Ellen ole ihan väärässä niin joku 60% koko maailman Ritalin kulutuksesta on Jenkkilässä – aktiiviset uteliaat kokeilunhaluiset lapset saadaan tukehdetuttua lääkeillä.  Hieno juttu.  Mehän emme halua noiden paskapäiden kakaroiden tutkivan omaa uutta maailmaansa ….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: