Päivän politiikkaa: homojen avioliitot.


Mä en ymmärrä alkuasukkaita ja erityisesti mä en ymmärrä miksi he eivät ymmärrä minua.  Nyt kun Vapaan Maailman politiikan keskusteluita käydään suu vaahdossa, niin homojen avioliitot ovat taas esillä vaahdottavana.  Jengi on jaksaa ottaa kantaa juttuun, johon he voivat vaikuttaa ihan yhtä paljon kuin vaikkapa auringon nousuun tai laskuun.  Mitä helvetin väliä sillä mitä seksiä jengi puuhaa kunhan lapset jätetään rauhaan ja ketään ei pakoteta mihinkään?

Joten olen alkanut ehdottaa Vapaan Maailman jengille uutta ajattelutapaa.  Minun mielestäni homoilua tulee tukea ja edistää minun verorahoillani.  Miksi? Tämä on täysin yksinkertainen juttu.  Useat, ehkä useimmat, tapaamani homot ovat kliffaa jengiä, hienotunteisia, hauskoja ja aika hyvän näköisiä.  Mitä enemmän tämänlaiset miehet rupeavat homoilemaan, sitä enemmän naisia jää minulle.  Eli homoilua tukemalla ja edistämällä poistan pahimmat kilpailijani pois markkinoilta.

Kapteeni Pusikon Ykä

Sivutuotteena kaikki naimisiin menevät homot ovat kansanterveyden kannalta erinomainen ilmiö, koska naimisissa oleminen tappaa tehokkaasti kaiken seksin.

Eiks’ tässä olekin helvetisti järkeä?

Mainokset

14 vastausta to “Päivän politiikkaa: homojen avioliitot.”

 1. Goesta Says:

  Tuo kilpailunäkökulma on sinänsä puhdasta tilastomatematiikkaa. Harvassa taitavat olla kuitenkin ne rajatapaukset, jotka voivat valita, kummasta sukupuolesta ovat kiinnostuneita. Liekö sillä naimisiinmenolla siten vaikutusta mihinkään? Sitä paitsi, miksi homojen pitäisi saada mennä naimisiin, kun heterot eivät enää vaivaudu? Esimerkiksi (Ruotsi-)Suomessa kirkolliseen vihkimiseen pakottaminen oli valtion ja kirkon yhteinen juoni, joka pantiin toimeen joskus 1600-luvulla. Kansalaiset saatiin rekisteriin veroja ynnä muita harrastuksia varten. Nyt rekisterit ovat olemassa jo muutenkin.

  – Ovatkohan ankarimmat homouden vastustajat epävarmoja omasta suuntautumisestaan… vai vainko peittelevät sitä niin kuin tämä yksikin kiinni jäänyt poliitikko Larry Craig?

 2. Amerikkalainen Says:

  Kylla nain on, homoja vastustavat vain homot itse. Nama ihmiset pelkaavat etta jos homoelamantapa rupee nakymaan liikaa katukuvassa he eivat pysty enaa vastustamaan halujaan. Haluja jotka on heilta (uskonnon tai kulttuurin takia) kotikasvatuksessa kielletty. Ei heteroseksuaalia vois vahempaa kiinnostaa homojen tekemiset. Miksi heteroilla pitaisi edes olla oikeutta osallistua/aanestaa kysymyksissa jotka koskevat vain homoja. Ihan samalla tavalla voitais vaatia etta amerikkalaisilla pitais olla aanioikeus albanian vaaleissa.

  Kaliforniassa on muuten nyt todella mielenkiintoinen tilanne kun homoavioliitot ei ole sallittuja mutta homoavioerot ovat. Ja osavaltio ratkoo nyt erotapauksia joissa ei ole edes koskaan avioon menty. Moni rekisteroi homoliittonsa protestimielessa ja nyt ovatkin sitten ihmeissaan kun joutuvat maksamaan entiselle partnerilleen elatustukea. Ja tasta juuri homoavioliiton sallimisessa on kyse. Ei mistaan muusta kuin sopia etta miten pelisaannot juridisesti menee.

 3. heka Says:

  goesta: muokkasin juttuani hiukan lisää, koska olin ehkä epäselvä ilmaisuissani. Minun vaikutelmani on se että hetero-homo skaala on liukuva, jokainen meistä asettuu johonkin kohtaan viivalle. Tai ei edes asetu, vaan geenit kertovat sinulle, missä kohtaa istut. Musta tuntuu aika vahvasti, että ihmisen paikka hetero-homo skaalalla perustuu ihan yhtä paljon omaan valintaan kuin esim silmien väri.
  Minä en ymmärrä miksi kukaan haluaisi mennä naimisiin, mutta jos joku haluaa, niin kuka minä en sitä kieltämään?
  Toisaalta Ruotsi-Suomen pakkovihkiminen oli ilmeisesti hyvä kuvio pitemmän päälle, koska arvaukseni mukaan levitti lukutaitoa todella paljon.

  Joo, mustakin tuntuu että nuo vaahtoavat homouden vastustajat saattavat olla taistelemassa omien viettiensä kanssa. Larry Craig on mainio esimerkki jota minä en bonjaa alkuunkaan. Larry on Idahon senaattori, joka jäi nalkkiin lentokentän vessassa, kun hän alkoi lähennellä viereisessä pyttyosastossa olevan poliisin syötin kanssa. En ymmärrä miksi (1) poliisit menevät syötille julkisiin vessoihin metsästämään homoja, ja (2) miksi senaattorin tarttee mennä lentokentän vessaan etsimään laadukasta seksiä? Kanerva saa pillua lentokentän vessojen ulkopuoletakin – miksi Larryn tartti mennä vessaan? Toisaalta, ainoa osa joka on jotenkin minun asiani on se, että verorahoja käytetään typerään ja tarpeettomaan vessaratsioihin.

 4. heka Says:

  Amerikkalainen: Joo, musta tuntuu että olet oikeassa.

  Mulle ei ole Kalifornian homoaviolittotilanne ihan selvä, koska se ei tunnu kiinnostavan loppujen lopuksi ketään. Jossain vaiheessa San Franciscossa sai mennä naikkariin ja muualla ei, ja sitten sekin tuntuu muuttuneen. Musta tuntuu että laillinen tilanne on edelleen epäselvä, mutta suunta on selkeä – naikkariin saa mennä jos välttämättä haluaa.

 5. Goesta Says:

  « geenit kertovat sinulle, missä kohtaa istut»

  Luulisi että homous olisi hävinnyt luonnollisen valinnan myötä, sillä varsinkin homomiesten on ollut vaikea saada perillisiä ainakin ennen keinohedelmöitystä. Jos se periytyy niin ehkä se periytyy äidin kautta? Naisille lesbous ei ole ollut synnyttämisen este. Toisaalta olen nähnyt myös otsikon, että lapsettomuuskin voi olla perinnöllistä…

 6. Amerikkalainen Says:

  Ehkapa tama on paras todiste siita etta homoseksuaalisuus ei ole (taysin) periytyvaa. Toisaalta, tama on ensimmainen kerta ihmiskunnan historiassa kun homoseksuaalisuus on ollut nain laajassa mittakaavassa hyvaksyttya; ehkapa nain se tulevaisuudessa tuleekin haviamaan. Tai ehka homoseksuaalisuus on vain sivutuote jostain piirteesta joka on tarpeellinen ihmiskunnan jatkumiselle. Monta skenaariota mutta todennakoisin lienee etta suurin osa homoseksuaaleista vaihtaa suuntautumista elamansa aikana ja suurin osa ihmisista on jossain puolessavalissa joten geeni ei kuitenkaan paasisi puhdistumaan. Evoluution ehtonahan on eristyneisyys (ihmiskunnan geenipuuli on jo liian suuri ja liikkuva) ja valinta.

  Juu, lapsettomuus on periytyvaa ja jossain dokkarissa oltiin huolissaan etta luonto tuhoutuu kun Monsaton suvunjatkokyvyton viljalaatu karkaa ja korvaa luonnon kasvit.

 7. heka Says:

  Eka kerta ihmiskunnan historiassa? Eiks’ homoilu ollut antiikin Kreikassa aika hyväksyttyä? Eikö sitä ole ollut ”aina”?
  Eläinkunnasta käsittääkseni ei juuri löydy eläinlajeja, joilla ei esiinny homoilua. Musta tuntuu, että homoilu on yksinkertaisesti osa elämää. Tai sitten olen taas kerran täysin väärässä…..

 8. heka Says:

  Joo, mutta onko homous ”geeni” (termi voi olla pieleen), joka periytyy kuten kuvittelen esim silmien värin periytyvän? Muistaakseni koulussa kerrottiin että tummat silmät dominoivat vaikkapa sinistä väriä. Jos näin on, niin miksi meillä on edelleen sinisiä silmiä? Eiksä kaikilla pitäisi pikkuhiljaa olla tummat silmät?
  t. nimimerkki ”minä kun en oikein bonjaa”

 9. Goesta Says:

  Jos sinisilmäiset vanhemmat saavat lapsen, lapsella on todennäköisesti siniset silmät. Jos homomies ei saa lapsia ollenkaan, ei ole silmiä eikä muitakaan elimiä, ei dominoivia eikä resessiivisiä geenejä, ei mitään.

 10. heka Says:

  Joo, toi voi olla ongelma lisääntymisen kannalta…

 11. Amerikkalainen Says:

  Juu, spekuloin vain, ei mitaan tarkempaa tietoa asiasta. Mutta pikainen tarkistus osoitti etta homoseksuaalisuus korreloi monen asian kanssa (periman, kotiolojen, hormonien, sukukalleuksien koon …). Mutta korrelaatio on aarimmaisen heikko niin etta se ei selita kenenkaan suuntautumista korkeintaan minimaalista taipumusta. Mutta jos homous olisi geeni joka vaikuttaisi vain tahan yhteen asiaan niin ”by definition” se olisi jo havinnyt.

  Myos blondius on yksi periytyva asia joka tulee haviamaan maailmasta ei-dominoivana geenina. Ja koska Suomessa on maailman suurin blonditiheys niin todennakoisesti viimeinen blondi tulee syntymaan Suomessa. Ihmisten liikkuvuuden takia on myos ennustettu etta parissa sadassa vuodessa on olemassa vain yksi ihonvari: vaalean ruskea. Ihmiset (ja varsinkin suomalaiset) on ruvennut vasta hiljattain liikkumaan maan rajojen ulkopuolella joten nama muutokset ottaa viela aikaa.

  Ihmisia on niin paljon etta mika tahansa hyva tai huono geeni laimenee heti. Evoluutiota voi enaa tapahtua jossain amazonin heimoissa jotka ei vuorovaikuta muiden kanssa.

 12. heka Says:

  Ahaa, nyt alkaa muisti toimimaan. Tässä mielenkiintoinen tutkimus aiheesta. Sen ydin on se, että kun sama äiti synnyttää useita poikia, niin syntymäjärjestys muuttaa todennäköisyyttä olla homo poika. Ekalla (saman äidin) pojalla on todennäköisyys p olla homo. Nyt toisella pojalla on jotain 30% isompi todennäköisyys olla homo ja kolmannella jotain 60% isompi todennäköisyys olla homo, jne. Ydinajatus on ”sama äiti”, eikä suinkaan ”kolmas poika asumassa samassa kodissa”.
  Tässä artikkeli:
  http://www.sciencenews.org/articles/20060701/fob1.asp
  ja toinen samasta aiheesta:
  http://www.webmd.com/news/20060626/birth-order-may-affect-homosexuality

 13. Goesta Says:

  Noita näkemättä ja yhteenvetoosi luottamalla – puoltoääniä ’synnynnäisyydelle’ ja hormonaalisille seikoille mutta ei edelleenkään perusteita miksi tästä pitäisi tehdä joku iso poliittinen kysymys.

 14. heka Says:

  Vapaan Maailman politiikassa keskustelu vajoaa aina homoiluun, koska se on aihe, joka saa jengin liikkeelle – vihdoinkin aihe jossa ei tarvitsee käyttää numeroita tai tutkimuksia, vaan voit vaahdota ihan vapaasti mielipiteittesi kanssa. Tosin uskonto on vieläkin arempi paikka, kongressissa on useita julkihomoja, mutta vain yksi julkiateisti.
  Jos poliitikko puhuu vain terveydenhuollosta tai koulutuksesta tai Irakin sodasta, kukaan kuuntelijoista ei vaivaudu äänestämään vaaleissa tuollaisten mielenkiinnottomien pikkujuttujen takia. Homot, terroristit ja ateistit saavat kansan syvät rivit liikkeelle. Ai niin, ja laittomasti maassa olevat meksikolaiset myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: