Esivaalien voimisteluliikkeitä …


Tänään on tiistai 6.5.2008 ja klo on 10:30 länsirannikolla.  Indianassa ja Pohjois Karoliinassa on demareiden esivaalit – Obama ja Hillary kamppailevat demareiden äänistä.  Mutta vain ne ihmiset, jotka ovat kertoneet olevansa demareita, saavat äänestää.  Äänestys loppuu tänään joskus 8 tunnin kuluttua noissa kahdessa osavaltiossa.

Rush Limbaugh, Vapaan Maailman suosituin radioääni, aloitti joskus kuukausia sitten oman ”Operaatio Kaaos” kampanjansa.  Rush kehoittaa republikaaneja vaihtamaan puolueesi demariksi vain tätä esivaalia varten (ilmoitat yksinkertaisesti vaaliviranomaisille ennen vaaleja olevasi demari) – itse oikeissa vaaleissa voit tietenkin äänestää ketä vaan.  Rushin ajatuksena on saada republikaanit äänestämään demareiden esivaaleissa sitä heikompaa demaria joka olisi syksyllä pienempi uhka republikaanien John McCainille eli Rush haluaa republikaanisten vale-demareiden menevän nyt äänestävämään Hillarya.  Ja monet muut republikaanien radioäänet ovat liittyneet kuoroon – pukeutukaa demareiden vaatteisiin ja äänestäkää nyt Hillarya…..

Kuulin juuri radiosta juttua siitä miten joissakin äänestyspaikoissa tuntuu olevan liikkeellä paljon tunnettuja republikaaneja äänestämässä demareitten pressaehdokkuudesta.  Tässä vaiheessa kyseessä on vielä puhdas radiosta kuulemani huhu.   Jos kuulen asiasta lisää niin liitän sen myöhemmin tähän juttuun. [tässä lisäys – Runsh Limbaughin Operaatio Kaaos sai ehkä jotain aikaan – lue tämä]

Tässä muuten ehdokkaiden keräämät rahat 21.4.2008 mennessä.  Lisää fyffeä tulee ehdokkaille seuraavien 5 kuukauden aikana ehdokkaille jengiltä joka haluaa ostaa uuden pressan omalle eturyhmälleen….

Ehdokaiden pummaamat rahat per 21.4.2008

Uskomatonta.  Ketään ei tunnu kauheasti kiinnostavan tässä maailman parhaassa demokratiassa miten demokratian yhtä pikku perusjuttua, äänestämistä, vääristellään….

Mainokset

2 vastausta to “Esivaalien voimisteluliikkeitä …”

 1. Goesta Says:

  « Lisää fyffeä tulee ehdokkaille seuraavien 5 kuukauden aikana ehdokkaille jengiltä joka haluaa ostaa uuden pressan omalle eturyhmälleen…»

  Siteerasit jossain kirjaa Freakonomics. Se todisteli muistaakseni, ettei vaalivoittoa voi ostaa kampanjalahjoituksilla tai ylipäänsä rahalla. Pikemminkin lahjoitukset kuvastavat sitä, kenet väki haluaa presidentiksi.

  « Ketään ei tunnu kauheasti kiinnostavan tässä maailman parhaassa demokratiassa miten demokratian yhtä pikku perusjuttua, äänestämistä, vääristellään…»

  Parhaassa demokratiassa on kyseenalaisia piirteitä kuten presidenttivaltaisuus ja koko esivaaliprosessi. Manipulointia voi tehdä omakin väki:

  « Hillary will stay in the race until the bitter end, inflicting as much damage on Obama as possible along the way, deepening the racial divide that she has started within the Party. Then after Obama gets the nomination she will go through the motions with a half-hearted effort in the fall campaign, all the while hoping that her white supporters hold true to their word and vote for John McCain. If they do and McCain is elected, Hillary will be screaming ”See, I told you so” from the rooftops, positioning herself perfectly for the nomination in 2012.»

 2. heka Says:

  Obamalla on edelleen ylivoimaisesti eniten fyffeä vaalikassassaan ja mielenkiintoista kyllä Obaman rahat ovat tulleet ”syvien kansanjoukkojen keskuudesta”, Obama kerää pieninä rahamäärinä isoilta kansanjoukoilta.

  Romney on esimerkki siitä miten iso raha ei onnistunut ostamaan vaalivoittoa. Jannu pani paljon (USD 40m?) omaa fyffeään likoon, ja ei pääsyt kovin pitkälle. Tosin musta tuntuu että epäonnistumisen syynä oli se että kundi vaikutti aivan liian sliipatulta Joe Sixpack’in mielestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: