Bilderberg yhdistys – suomalaiset vihdoinkin mukana ompeluseurassa ….


Bilderberg on iso juttu, josta juuri kukaan ei ole koskaan kuullut mitään.  Bilderberg on ompeluseura, jonka vuosittaisiin kokouksiin kutsutaan vähän yli 100 tyyppiä ympäri maailmaa – ajatuksena lienee saada maailman isot vaikuttajat yhteen.  Ompeluseuran ajatus on parantaa Euroopan ja Vapaan Maailman kulttuurien ymmärtämistä (hetkinen, sitähän minäkin yritän tehdä!). Bilderbergin (”Kuvamäen Ompeluseura?”) eka kokous oli hotelli Bilderbergissä Hollannissa vuonna 1954. Tämän vuoden kokoukseen, joka on juuri meneillään Virginiassa, hiipii tyyppejä kuten Joschka Fischer (Saksan entinen ulkoministeri), Robert Zoellick (Maailmanpankin presidentti), Hollannin kuningatar, Carl Bildt (Ruotsi), Jacob Wallenberg (Ruotsi), Ben Bernanke (Vapaan Maailman liittovaltion pankin presidentti), Henry Kissinger, jne jne.  Ompeluseura bailaa juuri nyt (5-8/6/2008) kolme päivää Virginiassa.

Hotelli KuvaMäki.

Ylläoleva kuva on Hotelli Bilderberg.  Tänä vuonna Suomesta on paikalla Antti Blåfield (Helsingin Sanomat), Seppo Honkapohja (Suomen Pankki), Jorma Ollila (Royal Dutch Shell), ja Raimo Väyrynen.  Lista on sikäli mielenkiintoinen, että se antaa kuvan siitä, ketkä ihmiset, suomalaiset ja muut, ovat yhdessä maailmanmittakaavassa kovaa jengiä – he ovat ainakin osanneet myydä itsensä jollekin listalle.  Tai sitten he vain ovat yksinkertaisesti kovaa jengiä.

Mikä ihmeen Kuvamäki?  Wikipedia linkki. (englanniksi)

Osanottajat kautta aikojen (suomalaiset) (kaikki)

Vuoden 2008 kaikki osanottajat PDF tiedostona ovat tässä bilderberg-kokouksen-osanottajat-5-8-6-2008-chantilly-virginia-usa1.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: