Suomalaiset ei käy vieraissa.


Nyt se on sitten todistettu – Euroopan genettinen kartta näyttää miten suomalaiset ovat hyviä ja kilttejä ihmisiä, jotka eivät käy vahingossakaan vieraissa.

Kuvan oikeassa reunassa on eri maitten nimilyhenteet.  Vasemmasta kuvasta näkyy miten jengi on sekoillut keskenään.  Kaikki muu jengi Euroopassa paitsi suomalaiset on käynyt ahkerasti riiulla vieraissa.  Aika mainio – suomalaiset eivät ole eurooppalaisia geneettisesti ottaen – tai eivät ainakaan ole geneettisesti samaa lössiä kuin muut Euroopan viheltäjät.

Mulla on ollut vähän samantyyppisiä ”suomalaiset ovat erilaista jengiä” havaintoja ollessani maleksimassa täällä Vapaassa Maailmassa.  Minusta on jännää havaita miten (tietenkin yleistäen – kaikki jengi ei tietenkään tee juttujaan tällä lailla) esim saksalaiset tuntuvat minusta sisällistävän Vapaan Maailman kuviot todella nopeasti ja (edelleen yleistäen) sakujen kakarat eivät enää puhu saksaa ja melkein kaikki saku kakarat ovat täysiä Vapaita Ihmisiä.  Suomalaisten kakaroista tuntuu ”noin puolet” muuttuvan Vapaan Maailman jengiksi ja toinen puoli hannaa vastaan – he sulautuvat Vapaaseen Maailmaan pikemminkin vierailijoina kuin uudisasukkaina.

Juttu julkaistiin New York Times lehdessä 13.8.2008 ja tässä on se artikkeli the-genetic-map-of-europenytimes20080814

Mainokset

4 vastausta to “Suomalaiset ei käy vieraissa.”

 1. Zibe Says:

  No eiköhän se pakka täälläkin pikkuhiljaa sekoitu. Mulla molemmat likat hakivat miehen Espanjasta ja jälkikasvua noilla on yhteensä viisi sekarotuista nassikkaa. Toisen kummitädin likka nai Itävallasta ja toisen paras kaveri Hollannista.

  Että osataan sitä täälläkin. Itse asiassa olemme ihmetelleet, mikä vika suomalaisissa kundeissa oikein nykyään on, kun eivät tahdo kelvata. Vai onko meidän suku/tuttavapiiri vaan jotenkin nirsoja…

 2. Goesta Says:

  Asuttuun maailmaan nähden Suomi on saari, jonka vuoksi ruotsalaisia emme ole. Pietari on niin tuore keksintö, että venäläisiksi emme ehtineet tulla. Nyt kun raja-aidat ovat matalammalla, tulee enemmän sekoittumista eri suuntiin. Hyvä vaan…

 3. Habahoo Says:

  Se on se eksotiikka mikä jyllää. Suomalaiset naiset ovat aina olleet retkussa ulkomaalaisiin. Puhuuko ne enemmän vai mitä ne tekee. En tiedä.

 4. Goesta Says:

  Jos se vain on selkärankaan tinattu taipumus karttaa insestiä? Islamilaiset maat ovat materfuqqer-kulttuureja, joissa naimisiin mennään lähisukulaisten kanssa. Omaisuus säilyy suvussa mutta niin säilyvät myös perinnölliset sairaudet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: