Obama, McCain, Biden, Palin.


Musta alkaa tuntua, että MäkKein valitaan sittenkin uudeksi Vapaan Maailman pressaksi.  Mun eka reaktioni Palinin valintaan varapressaksi oli, että se oli paha virhe.  Nyt kun olen funtsaillut Joe Sixpack’in ajatusmaailmaa, niin musta alkaa tuntua että Saara Palin on Joen lemmikkibeibi.

Joe Sixpackin mielestä Saara on kliffa muija.  Ensiksikin Saara ei hillu ulkomailla, Saara sai elämänsä ensimmäisen passin viime vuonna joten Saaraan ei ole luultavasti tarttunut mitään ulkomaan pellen hapatuksia.  Joe myös tykkää Saaran ulkonäöstä, ja sen lisäksi Saara on äkkijyrkkä evankelisti, haluaa polttaa kirjoja ja metsästää ja on sitä mieltä että ameriikin armeija on Irakissa toteuttamassa Jumalan tahtoa.  Kuinka MäkKein voisi hävitä pressanvaalit kun hänellä on föörissä näin kova kimma? (tämä Saaran kuva on luultavasti photoshopattu, mutta se kuvaa hyvin Saaran imagoa tällä hetkellä).  Jopa Joe Sixpack on huomannut että on kivempi äänestää poliitikkoa jolla on kliffan näköinen muija – Joe on aia innokas arvostelemaan muijien ulkonäköä koska siihen ei tarvita mitään erityistä koulutietoa tai -taitoa…

Saara on näköjään saanut rajusti pisteitä evankelilaisilta, juuri kirjojen polton ja abortin vastustamisen takia.  Ja Armeija joka toteuttaa Jumalan tahtoa on tietenkin tosi kova sana evankelilaisille. Nämä evankelilaiset ovat tiukkapipoista jengiä – kaikki mitä raamatussa sanotaan, tai kuvitellaan sanottavan, uskotaan sananmukaisesti sana sanalta eli maailma luotiin todellakin tasan kuudessa päivässä jotain 4.000 vuotta sitten ja silleen.  Evankelilaisille ei kelpaa mitään sellainen vesitetty versio, että esim se kuusi päivää on sellainen kuvaannollinen aika ja se on voinut ihan oikeasti olla kuusi viikkoa, tai kuusi vuotta, tai jotain muuta.  Ja evankelilaiset ovat olleet tärkeä osa republikaanien vaalimenestystä sitten Reaganin ajoista lähtien, ja erityisesti Pusikon Ykän valtakaudella vimeisen 8 vuoden aikana. (Hemmetin mielenkiintoinen analyysi tästä puuhasta on BBC dokumentti ”The Rise of Politics of Fear” kuten myös BBCn ”The Trap – What Happened to Our Dreams of Freedom” – molemmissa valotetaan minusta hyvin Vapaan Maailman poliittisen johdon filosofiaa).

Tämän päivän New York Times tarjoaa taustatietoa siitä miten armeijan hilluminen Irakissa on jumalan tahdon toteuttamista – tässä in-palin_s-life-and-politics-goal-to-follow-god_s-will-nytimes20080906.

Suomesta käsin on varmaan vaikeata tai mahdotonta tajuta, miten syvälle ja tiukkaan tämä poliittinen ja muu jeesustelu on ankkuroitunut yhteiskuntaan.  Jokaisesta poliitikosta on paljon valokuvia menossa ja tulossa kirkosta, ja jos olet kuvassa paavin kanssa niin siitä saa lisäpisteitä.  Obama sai raippoja hänen kirkkonsa pastorinsa lausahduksista vuosien mittaan, ikäänkuin pastori olisi puhunut Obaman suulla (tosin Obama tuntuu selvitäneen sen homman aika hyvin ja nyt Joe Sixpack ei enää muista muuta kuin sen että Obama on muslimi neekeri).

Musta alkaa tosissaan tuntua sitlä että MäkKein saattaa ihan hyvin voittaa nämä vaalit. Hyvä uutinen en tietenkin se, että tulen saamaan uutta raikasta aineistoa roppakaupalla tähän plokiin… Nämä allaolevat jannut ei voi voittaa vaaleja, eihän aiti?

Miksi Joe Sixpack äänestäisi poliitikkoa joka osaa puhua kokonaisia täydellisiä lauseita?  Sitäpaitsi Joe on kuullut luotettavista lähteistä että toinen näistä kahdesta on kaiken muun lisäksi muslimi neekeri…

Mainokset

7 vastausta to “Obama, McCain, Biden, Palin.”

 1. Goesta Says:

  Kuva voi olla oikeakin, onhan kyseessä missikilpailun kakkonen; tutki pikseleitä… — Taitava liike KaininPojalta, mutta miksi Saara nauroi? Siksi kai, että pääsee 1/5-todennäköisyydellä tuuraamaan, kun istuva presidentti joutuu viralta taudin, luodin tai erottamisen vuoksi. Wall Street Journal -artikkelin mukaan «At the Pentecostal church where Alaska Gov. Sarah Palin worshipped for more than two decades, congregants speak in tongues and are part of a faith that believes humanity is in its ”end times” — the days preceding a world-ending cataclysm bringing Christian redemption and the second coming of Jesus.» Virassa hän voikin painella sitten nappeja tämän profetian toteutumiseksi. Suurta johdatusta kaikki.

 2. heka Says:

  Wikipedia sanoo ”kielillä puhuminen” aiheesta mm:
  Tieteellisiä näkökulmia: Kielillä puhumista on tutkittu melko paljon. Tutkijoiden hypoteesit vaihtelevat huijauksesta mielenhäiriöihin.

  Kumpaakohan ryhmää Saaran seurakunta edistää, vai oliskohan se molempia?

 3. amerikkalainen Says:

  Koko kisaahan kaydaan Obaman ja Palinin valilla. McCainhan on ihan jo toisen luokan juttu koko pressakisassa.

 4. heka Says:

  Musta tää Palin juttu on tosi kova – MäkKein keksi tosi hyvän keulakuvan, jota nyt ”tiedoitusvälineet” pohtivat nokka tohisten…. Aika uskomaton sirkus …. tai ehkä pikemminkin aika älytön sirkus…

 5. Goesta Says:

  Saa sitä pohtia ilman sitaattejakin. Jos McCain valitaan, tilastollisesti on suurempi todennäköisyys saada Palin presidentiksi ennenaikaisesti kuin saada reikä päähän venäläisen ruletin avauskierroksella.

 6. heka Says:

  MäkKeinillä on noin 14% todennäköisyys delata seuraavan 4 vuoden aikana, joten se on aika samoissa venäläisen ruletin kanssa.
  Lähde: http://www.ssa.gov/OACT/STATS/table4c6.html

 7. Goesta Says:

  Siihen tulee päälle vielä salamurhan mahdollisuus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: