Saara Palin’ista on tehty Joe Sixpackin ikioma beibi.


Maanantai 8.9.2008 lehdissä on uusia kuvia Saarasta.  Saarasta tehdään kansan suosima nainen ja musta tuntuu että Joe Sixpack menee halpaan.  Tässä kolme lehti kuvaa, kaksi NY Timeksestä, ja yksi Wall Street Journalista.

Tässä NY Timeksen eka kuva:

Saaran CV:ssä hehkutetaan sitä että hän on ”äiti” – siis Saara osaa levittää reitensä aina tarpeen tullen?  (myös miespoliitikot muistavat mainita että heillä on N lasta – tosin miehet eivät voi koskaan olla varmoja siitä kuinka monta kakaraa heillä on 🙂 ) Joe Sixpack pitää äideistä. Ja omenapiirakasta. Ja ameriikin lipusta.  Mitä muuta Saara osaa levittää?

Kaloja.  Vaude.  Saara osaa kalastaa.  Joe Sixpackin mielestä kalastus on kova juttu, ja metsästys, ja ampuminen. Ja bissen juonti.  Itse asiassa Saarahan on aika lailla mun tyyppinen friidu, ei niin elitistinen ja töykeä kuin Laura Bush, tai Barbara Bush, tai Hillary Clinton.  Joelle on ehkä onnistuttu myymään uusi myytti. Joe saattaa olla löytänyt uuden friidun itselleen.  Ja sitten Wall Street Journalin kuva:

Trigillä (tällä Saaran viidennellä lapsella) on Down’in syndrooma, ja tätä äitiyttä myydään nyt tiukkana.

Tässä nuo kolme artikkelia, joista olen repinyt nämä kuvat. (1) readers-see-bias-in-us-weekly_s-take-on-sarah-palin-nytimes20080908 (2) sarah-palin-the-media-equation-drawing-a-bead-on-the-press-nytimes20080908 (3) palins-pitch-to-parents-of-disabled-raises-some-doubts-wsj20080908

Minä alan tosissani uskoa, että MäkKein teki nerokkaan valinnan.  Nyt Joe Sixpack voi helposti perustella itselleen ja bisse-kavereilleen miksi he kannattavat MäkKein/Palin pakettia.  Joen ei tartte selittää ääneen kenellekään että häntä ei huvita äänestää neekeriä.

Koko tämän farssin tekee aika uskomattomaksi Saaran tausta tai ”elämänarvot”.  Obaman kirkon pastorin puheista (ei Obaman omista puheista) tehtiin kaamea hälinä, mutta Saaran omista lausunnoista ei tehdä.  Saara on ilmeisesti aika tiukkapipoinen helluntalainen (”pentacostal”) ja tässä kamaa sekä hänen omasta seurakunnastaan että Saarasta siellä:

Tiukkapipoinen helluntalaisuus on isa Saaraa, ihan samalla lailla kuin minun Böönin Män himmelini on osa minua (koska olen ollut BM:ssä jo seitsemän kertaa ja menen sinne mielelläni).  Jos minä menisin messiin politiikkaan,  niin mun tarttis selittää jollekin toiselle tiukkapipoiselle jengille Böönin Mäniä.  Toisaalta BM on puhdasta vapaa-aikaa, siihen ei liity mitään minule annettua tehtävää mennä ja muuttaa maailmaan enemmän böönärimäiseksi….

Mainokset

Yksi vastaus to “Saara Palin’ista on tehty Joe Sixpackin ikioma beibi.”

  1. Goesta Says:

    Se video helluntaiseuroista ”is no longer available”? – Moni Sikspakki on varmaan tyhmä ja vielä useampi tietämätön (taksikuski: ”What is this England anyway, is it a country or something?”) mutta on systeemissäkin aukkoja. Pääkandidaatit valitaan pitkän kaavan mukaan. He vetävät sitten hatusta ehdokkaansa varapressaksi taktisin perustein. McCainin taktiikka on saada taakseen sellaiset piirit, joiden tavoitteena on päästä irti lällystä Founding Fathers -demokratiasta ja tuoda tilalle Iran- & Taliban-henkinen teokratia. Pelkkää bonusta kun muita tonttuja tulee mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: