Jengi haihtuu jonnekin ….


Kaikki tietävät että Vapaan Maailman taloudellinen tilanne on ankea mutta toivoton.  Päätin käydä syömässä sushia (kuollutta kylmää kalaa) naapuriston kuollut-kala-kuppilassa.  Luukut aukaistaan klo 17.05 ja yleensä klo 19 maissa joudun odottelemaan pulpetin vapautumista puolisen tuntia.  Fiksusti päätin mennä sisään klo 18 maissa.  Niuhotin turhaan, tässä kuva kuppilasta klo 19 maissa.

Kuppilassa on vielä jonkun verran tilaa.  Olin ainoa asiakas.  Sushipäällikkö kertoi että jengi on haihtunut jonnekin.  Märehdin kylmiä kalojani noin tunnin verran ja sinä aikana parhaimmillaan paikalla oli 5 tyyppiä minun lisäkseni.  Ja kuppilan jengiä oli näkyvissä kuusi henkeä.  Eipä hyvältä näytä.

Mainokset

4 vastausta to “Jengi haihtuu jonnekin ….”

 1. Mab Says:

  Hesassakin sanovat että taksikuskit tietää aina ensimmäisenä koska tulee huonot ajat kun kyydit Seutulan kentälle alkaa vähenemään.

 2. Goesta Says:

  Virossa kuulemma puolestaan sanotaan, että pörssissä on kupla päällä, kun taksikuskit alkavat puhua sijoittamisesta.

 3. JH Says:

  Määritelmä kokonaisuudessaan kuuluu: väkivaltaisesti kuollutta, kylmää ja raakaa kalaa…

  Mutta jos Malibun kuollut-raaka-kala -ravintolassa on tyhjää, mikä mahtaa olla tilanne J. Sixpackin vakiokuppiloissa? Voisin kuvitella, että rantakaistaleen jengiltä ei vielä ole pikkuraha kuitenkaan ihan loppu, mutta jotain tuo silti kertonee ihmisten tavasta reagoida epävarmuuteen.

 4. heka Says:

  Olet oikeassa määrittelyn suhteen…
  Mä en tiedä miten Jii Sixpäkin vakiokuppilat tulevat toimeen. Käytin raaka-kala ravintolaa esimerkkinä, koska mulla on jonkinlainen käsitys siitä minkä verran siellä on tavallisesti porukkaa.
  Starbucks rannalla on oleellisesti tyhjempi kuin ennen, veikkaisi että asiakkaita on puolet vähemmän kuin mitä niitä oli puoli vuotta sitten.
  Toisaalta Costco on myös selvästi tyhjempi kuin ennen mutta Costcon myynti kasvoi kuitenkin jotain lähes 10% syyskuussa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: