Tervetuloa ja anna tänne läppärisi, kännykkäsi ja ….


TSA, Vapaan Maailman Transport Security Administration eli Liikenne Turvallisuus Hallinto pitää terroristit kurissa älykkäillä toimenpiteillään.  Tiesitkö että tullessasi TSA:lla on oikeus takavarikoida ilman mitään syytä kaikki elektroniset laitteesi, kopioida niiden sisältö ja pitää niitä hallussaan niin kauan kuin he haluavat?  Ja he voivat niin halutessaan tutkia kaikki sinun… ööh … onkalosi?

Muistuta myös lastasi hänen velvollisuuksistaan maan turvallisuuden puolesta:

Aina Ystävällinen Viranomainen toivottaa sinut tervetulleksi Vapaaseen Maailmaan.  Pojat saavat luultavasti palkkaa liittovaltion minimipalkan, joka on muistaakseni $6,65 per tunti ja viranomaisten asenne heijastaa hyvin palkkaa ja työolosuhteita.  Ankeata ja äksyä porukkaa mutta nyt on vähän kivempaa kuin saa rähjätä ja olallakin on pari polettia ja rinnassa melkein John Waynen sheriffin tähti ja patukkaakin saa pitää kädessä. Ja duuninkuvaan parhaisiin puoliin kuuluu itse valitsemiesi matkustajien puristeleminen.

Rajatarkastuksen säännöt on nyt selvitetty.  Pojat saavat viedä sinulta kaiken elektroniikan ja kopioida niiden sisällön ilman mitään syytä.  Lehdissä on alkanut ilmestyä kauhutarinoita läppäreistä joita vuotta myöhemmin ei ole vieläkään palautettu. Kongressissa on yritetty saada läpi lakia, joka rajoittaisi laitteiden takavarikoinnin 24 tuntiin minkä jälkeen Ystävällisten Viranomaisten tulisi pystyä esittämään edes joku järkevä syy takavarikointiin.

Mulla itse on aika hiukan vainoharhainen tunne ollessani tekemisissä tämän porukan kanssa joka usein vaikuttaa olevan psykiatrisen hoidon tarpeessa – muualla maailmassa tämä turvallisuusporukka on minusta  terveemmän tuntuista porukkaa…

Koko tämä Vapaan Maailman terroristilässytyksessä ei ole järjen häivää.  Pusikon Ykän selitti heti alussa että näitä Al Queidan terroristeja on joka puolella yli 60:ssä maassa, mm USAssa. Nyt kun pojat ovat metsästäneet Al Queidan terroristeja Vapaassa Maailmassa,  niin he eivät ole saanut yhtään terroristia kiinni.  Eiks’ tästä jää jäljelle kaksi mahdollisuutta: (a) Al Queidaan ei ole olemassa ja se on täysin keksitty ompeluseura, jolla on kiva pelotella ihmisiä, tai (b) itse metsästäjät ovat täysin onnetonta porukkaa, joka ei onnistu löytämään terroristeja, vaikka niitä kuulemma on maa täynnä.

Jossain mättää pahemman kerran. Mun arvaus on (a) …

Lähteitä:
(1) TSAn omat ohjeet omalle porukalleen search_authority-1 (PDF faili)
(2) Washington Post lehti http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/06/AR2008020604763_pf.html
(3) CNN http://www.cnn.com/2008/TRAVEL/02/11/laptop.searches/index.html
(4) BoingBoing http://www.boingboing.net/2008/02/07/tsa-confiscating-lap.html
(5) Washington Post lehti uudestaan http://www.washingtonpost.com/wp-srv/content/article/2008/08/01/laptops.html?hpid=topnews
(6) Lakisyytteet lentelevät http://www.boingboing.net/2008/02/08/eff-sues-dhs-over-el.html
(7) Wired lehti http://blog.wired.com/27bstroke6/2008/04/border-agents-c.html

Mainokset

Yksi vastaus to “Tervetuloa ja anna tänne läppärisi, kännykkäsi ja ….”

  1. make love, not war Says:

    Puskahan sanoi, että ei etsi enää Ossia. No kuka perhe tuttua haluais kiusata? Maailman poliisi haluaa pitää järjestystä yllä ja antaa kuvan, että homma on hanskassa. Ihmisten kiusaamista koko homma. Milloin muka on uhkaa enemmän ja vähemmän. Pelolla hallitaan, että saadaan kaiken maailman patriootti lait läpi. Ihmiset on suurinpiirtein lain suojattomia vaikka mitään todisteita ei olisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: