Vangit vähenee Suomessa.


Suomessa vankien lukumäärän oletetaan vähentyvän viidenneksellä vuoteen 2012 mennessä.  Vaude.  Suomessa on nykyään jotain 59 vankia per 100,000 asukasta, ja uusi luku lienee silloin jotain 47 vankia per 100,000 asukasta.  Tämä siis tämänpäivän HeSarin artikkelin mukaan.

Vapaa Maailma on hiukan vähemmän vapaa.  Täällä on vaatimattomasti 750 vankia per 100,000 asukasta.  Itse asiassa Vapaassa Maailmassa on enemmän vankeja kuin Kiinassa tai missään muualla (tosin Neuvostoliitossa oli aikanaan ilmeisesti enemmän vankeja).  Kirjoitin asiasta jutun puolisen vuotta sitten – juttu on edelleen ajankohtainen, erityisesti nyt kun Suomen uusi luku 47 vankia tarkoittaa sitä, että täällä on 16 kertaa helpompaa päästä lusimaan kuin Suomessa.  Tässä se juttu.

Mainokset

Yksi vastaus to “Vangit vähenee Suomessa.”

  1. tukari Says:

    On se tietty eri asia siellä, kuin täällä, koska täällä raiskaritkaan ei joudu hyvällä lykyllä istumaan ollenkaan toisaalta huijaappa valtiolta 1000 €, niin kukaan ei tiedä miten käy(kärjistettynä).
    ”Paras” kaikista oli, kun tuomio perustui siihen, että se raiskaus kesti vain vähän aikaa! Uhrin kannalta ei lienee ole kuitenkaan merkitystä!?
    Mitäs jos seuraavaksi vedotaan siihen, että on ”rikoksentekijällä”, niin pieni. Rikoksen tekoväline pitäisi tuomita valtiolle menetettäväksi.
    Toisaalta täällä ne rikkaat jotka huijaa helvetisti saa kaikien anteeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: