ruljanssia….


Lehdissä on ollut juttua Jukka Hellstenistä, suomalainen kaveri joka on löytynyt kuolleena Los Angelesin lähellä.  Jukka joko kuoli tai tapettiin.  Tunsin Jukan jollain lailla, hän rakensi taloni sähkösysteemejä muutaman kuukauden alle vuosi sitten.  Kliffa kaveri, aika herkkä jannu, tappeli omien ongelmiensa kanssa niin kuin kaikki muutkin, jouduimme saunomaan yhdessä muutaman kerran, Jukka toi äitinsä tänne kerran päiväksi ja silleen.  Mä en ole ihan varma mitä tässä on tapahtunut.  Katsotaan mitä tutkimukset sanovat mitä tässä tapahtui.

Toisaalta, en ole ollenkaan vakuuttunut näistä ”tutkimuksista” joita poliisi ja viranomaiset täällä tekevät.  Itse asiassa aloitin pari viikkoa kirjoittamaan juttua juuri tästä aiheesta, eli miten täällä hoidetaan sormenjälkiä, DNA tutkimuksia, ballistiikkaa, valheenpaljastuskoneita ja tämän tyyppistä puuhaa.  Se on seuraavan jutun aihe, parin päivän päästä.

Syy viimeaikaiseen hiljaisuuteeni on se, että olen joutunut istumaan lentokoneissa ihan liikaa.  Viimeisen 11 päivän aikana olen istunut lentokoneissa ja lentokentillä jotain 60 tuntia.  Sitä ennen noin kuukausi sitten sama tarina, nuijaa lentokoneissa istumista ja hotelleissa luuhaamista turhan tiukkaan.  En tiedä kuka suunnittelee lentokoneiden tuoleja mutta mun perseeni ei kestä noiden nerojen virityksiä.  Toisaalta minut aina ohjataan koneen ovella tylysti oikealle ja bättre folk kääntyy vasemmalle.  Vasemmalla puolella on ehkä tyytyväisempiä perseitä.

Mainokset

2 vastausta to “ruljanssia….”

  1. Late Says:

    Hienoa että palasit. Jo tässä on odoteltukin.. 🙂

  2. heka Says:

    joo, kiitti. Mulla on ollut kauhea kiire viimeiset pari kuukautta ja tahti ei varmaan hiljene. Mutta yritän jatkaa kirjoittamista…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: