Sampopankki se vaan jaksaa ….


Mä ihmettelen edelleen täysin huuli pyöreänä tätä Sampopankin saagaa. Aika uskomaton pulju.  Olen hillunut Hesassa nyt jo pari viikkoa, yksi viikko jäljellä.  Olin kahtena eri päivänä kahdessa eri Sammon konttorissa yrittämässä maksaa laskuja heidän omilla verkkopäätteillään. Kirjatessani itseni ulos molemmat verkkopäätteet kaatuivat.

Tarvitsin paikallista asiantuntija-apua varmistaakseni olevani kirjautuneeni ulos Sammon systeemeistä. Sammon porukka on muuten ollut yleensä todella valmiita auttamaan ja silleen – jengissä ei tunnu olevan mitään isompaa vikaa mutta heidän tietokonevirityksensä ovat ihan perseestä.

Mulla on mäkkiläppäri jolla yritän hoitaa Sampopankkijuttujani. Näiden muutaman viime päivän aikana olen kuullut pari mielenkiintoista kommenttia Sammon omalta jengiltä.

Konttorissa A verkkopääte kaatui ja konttorin todella auttavainen ja ystävällinen jengi tuli auttamaan minua. Lyhyen mäkki keskustelun jälkeen minulle suositeltiin, heidän oman kaatuneen verkkopäätteensä ääressä, että menisin lähellä olevaan kirjastoon, jossa päätteet toimivat kuulemma tosi hyvin Sampopankin himmeleiden kanssa.  Jotenkin aika sympaattinen tilanne. Pankin jengi myöntää epäsuorasti, että heidän omat verkkopäätteensä ovat hanurista, ja tarjoaa tilanteeseen rakentavaa ratkaisua – mene kirjastoon!

Päivää myöhemmin konttorissa B (Makkaratalon konttori Hesan rautatieasemaa vastapäätä) mulla oli uusi kokemus.  Menin valittamaan sitä että en pääse verkkopankkiin ja halusin heidät tulostavan minulle tiliotteeni.  Joo, sopii, mutta se maksaa 1,80€.  Joo, ei sovi minulle, koska teidän verkkopankkinne ei futaa ja miksi mun tarttis maksaa teidän sekoiluistanne?  Lopputulos oli että eturintaman asiakaspalvelijalla ei ollut oikeutta tulostaa tiliotteitani minulle ilmaiseksi ja niinpä hän joutui menemään hissillä yläkerroksiin, jossa joku iso ylipääjohtaja 10 minuutin sisällä suurieleisesti antoi minun saada tiliotteeni ilmaiseksi.  Aika mielenkiintoista miten Sampopankin eturintaman taistelijalla ei ole oikeutta tehdä alle kahden euron päätöksiä ilman ylipääjohtajien armollista lupaa ….

Mielenkiintoista.  Mulla on ollut ylensä pelkästään positiivisia kokemuksia Sampopankin jengin kanssa, he tuntuvat yrittävän ihan tosissaan auttaa minua näissä jutuissa. Mutta heidän verkkopankkinsa on ihan hanurista, myös kun käytän sitä ei-mäkkärillä. Ulkomaiset maksut ovat aika mysteerisiä, vastaanottajan ja heidän pankkinsa osoitetiedot ovat jatkuvasti ”vääriä”, tai yli kolmen rivin pituisia.  Ja näitä bugeja riittää….

Ja pari päivää sitten siirsin jonkin verran rahaa Sampopankista Ålandsbankeniin.  Muutaman tunnin kuluessa Sammopankin jengi soitti ja tarjosi ihan vapaaehtoisesti 2% korkoa edellisen 0,4%n sijaan. Parempi ratkaisu Sampopankin kannalta olisi ehkä pitemmän pääle suunnata tätäkin rahaa vaikkapa verkkopankin verkkaiseen kehittämiseen….

Mainokset

Avainsanat: , ,

8 vastausta to “Sampopankki se vaan jaksaa ….”

 1. Matti Rissanen Says:

  Etpä ole ainoa, jolla vaikeuksia…

  http://hopeinenomena.net/viewtopic.php?f=50&t=135237

  matti

 2. Matti Rissanen Says:

  Mäkkikäyttäjälle taivaallinen apu flashsaastan torjuntaan:

  http://rentzsch.github.com/clicktoflash/

  Netti nopeutuu ja prosessorikuorma alle neljännes.

  matti

 3. heka Says:

  Joo, tiedän hyvin että en ole ainoa Sampopankin uhri. Pari minuuttia sitten kokeilin huvikseni Sampopankkia tekemättä mitään suositeltuja kyykkyhyppyjä ja pääsin sisään ja siirsin rahaa Nordeaan jotta voin maksaa laskuja sitä kautta.

  Flashsaasta? Asensin sen, mutta se ei ole näyttänyt itseään tähän mennessä. Ellei sitten tuo onnistunut Sampopankkiin kirjautuminen ollut cliktoflashin ansiota (tosin sillä ei pitäisi olla mitään tekemistä jutun kanssa. Käyttääkö Sampopankki flässiä?) …

 4. Matti Rissanen Says:

  Ei oo tietoo käyttääkö Sampo flashia, mutta yleisesti lähes kaikilla sivuilla on kleen flashmainoksia, jotka tuo palikka panee tosihiljaisiksi. Klikkaamalla saa halutessaan näkymään, kuten myös flashilla toteutetut näköislehdetkin.

  Siirryin kauan sitten Ossuuspankkiin, tosin silloin tuon Sampon edeltäjän systeemit oli paremmat kuin OP:llä, mutta nyt tilanne on täysin toisin.

  Ensimmäinen mäkkini oli vuonna 1986.

  matti

 5. krring Says:

  Siinäpä sitä Sampoa ihan itsessään. Itse kuittasin Sampon saatavat pois ennen Suomesta lähtöäni ja annoin Nordealle valtuutuksen lopettaa tilini. Nyt kävi kuitenkin niin, että Sampo lisäilee omin luvin noita palvelumaksuja sinne tilille, joten sitä Sampon tiliä ei vieläkään ole lopetettu. Ja kun Sampoon ottaa yhteyttä, niin sieltä tulee posti takaisin, jossa kerrotaan, että ”Älä lähetä meille emailia, tule käymään konttorissamme niin hoidetaan asia alta pois. Älä vastaa tähän viestiin, jne, jne”. Muuten kiva, mutta kun on toisella puolella planeettaa, niin pistäytyminen siellä konttorissa on pikkuinen haaste.

 6. heka Says:

  Tuo clicktoflash on aika mainio viritys, se tuntuu nopeuttaneen selainta….

 7. Matti Rissanen Says:

  Niin on, mutta mainostajat/sivustot eivät taatusti tykkää. Tulee varmaan vastatoimia.

 8. Heidi Says:

  Kannattaa ilmeisesti ihan suosiolla valita se Nordea, mulla ollu 18 vuotta eikä oo ollu mitään härpäkkää. Shitibank on kans toinen, joka ei oo kuulemma mikään hyvä jos ulkomailla viettää aikaansa.
  Nordea futannu hyvin tähän asti ja äitini ollu töissä siellä koko pienen elämänsä niin tietää hänki kyllä tämän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: