Terroristit järjestykseen nyt heti. Tai sitten ei.


Tunnen taas oloni turvalliseksi. Iskä ja äitee huolehtivat minusta, ja mikään ei enää pelota minua. Voin lentää pilvissä pelkäämättä pahoja ihmisiä.

Tämä viimeinen terroristi-isku lentokoneissa oli pari päivää sitten.  Yksi kaheli yritti räjäyttää koneen Amsterdamissa lähteneen juuri kun se oli laskeutumassa Detroitiin.  Homma oli näköjään ihan todellinen, kahelilla oli, ainakin amerikkalaisten lähteiden mukaan, riittävästi kamaa mukanaan lentokoneen tuhoamiseksi.

Mitä sinä tekisit estääksesi tämän tapahtuvan uudestaan?  Minä en tiedä mitä minä tekisin, mutta toisaalta tiedän tässä vaiheessa mitä minä en tekisi.

Vapaan Maailman jengi on keksinyt tosi nerokkaan ja toimivan ratkaisun.  Tästä eteenpäin ulkomailta USAan tulevilla lennoilla

  • jengin täytyy istua tuolillaan ilman mitään tavaraa sylissään lennon viimeisen tunnin aikana (koska tämä kaheli yritti räjäyttää koneen lennon viimeisen tunnin aikana). Ei kirjoja, ei vilttejä, ei mitään sylissä.  Ja vessaankaan ei saa mennä tämän viimeisen tunnin aikana.
  • WiFi on näköjään, tai ehkä, kielletty kokonaan näiden vihollisesta maasta Vapaaseen Maailmaan tapahtuvien lentojen aikana.  Terroristit tietenkin saattaisivat yrittää kommunikoida isäntiensä kanssa lennon aikana.
  • Lentäjät eivät saa enää kertoa matkustajille mielenkiintoisista näkymistä vasemmalla tai oikealla. Terroristimatkustajat saattaisivat kuulleessaan Disneylandin olevan vasemmalla puolelle konetta alkaa kaapata konetta ja syöksyä kohti feikkiä Matterhornia.

Mulla ei todellakaan ole mitään ratkaisua tähän terroristi ongelmaan.  Mutta näissä nerokkaissa ja toimivissa ratkaisuissa ei ole pienintäkään järjen häivää.

Ammu ensin, kysy myöhemmin. Shoot first, ask later.  Amerikkalaisilla on lehmipoikakulttuurinsa takia, uskoisin, kova tarve tehdä aina heti jotain välittömästi kun jotain heitä hämmentävää tapahtuu.  Ja jengi odottaa hallitukselta äktsööniä, aina tarttee heti välittömästi kiireellä tehdä jotain.  Sillä ei ole vitunkaan väliä mitä tehdään kunhan vain tehdään. Ja nyt on taas tehty ja jengi on tyytyväistä….

Viltit pois sylistä ja kaikki ovat tyytyväisiä. Itse asiassa en pystyisi keksimään yhtään tätä älyttömämpää ratkaisua tähän ongelmaan.  Selvästikin Vapaan Maailman jengistä löytyy hyvin lahjakkaita ajattelijoita päättävillä paikoilla ….

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: