Mielenkiintoinen CNN video Port-au-Princestä


Päivitys 24.1.2010 En huomannut mutta JH huomasi. Allaoleva videon oikeassa yläkulmassa lukee ”Page 1 of 4”. Sivulla on siis 4 erilaista 360 asteen videota. Uskomaton spektaakkeli.

Tässä aika uskomaton video suoritus.  CNN ajoi autolla vähän yli kolme minuuttia Port-au-Princessä.  Video on sikäli aika tajuton, että voit seurata sitä aivan kuin olisit itse istumassa autossa. Voit hiirellä kääntää maisemaa aivan kuin kääntäisit päätäsi.  Jos pysäytät videon, niin voit tutkia rauhassa maisemaa autosi ympärillä.  Myös heikkohermoiset voivat katsella videota ilman sydämentykytystä – ainakaan minä on nähnyt verta tai ruumiita.

CNN video alkaa uudessa ikkunassa:

http://www.cnn.com/interactive/2010/01/world/haiti.360/index.html?hpt=C1

Video tuntuu olevan joltain aika hyvin pystyssä pysyneeltä seudulta. Käsittääkseni kadut ovat käyttökelvottomia pahimmin tuhoutuneilla alueilla (ne joissa yli 40% rakennuksista on tuhoutunut).

Mainokset

Avainsanat:

2 vastausta to “Mielenkiintoinen CNN video Port-au-Princestä”

  1. Zibe Says:

    Juu, aika uskomaton toteutus. 360 asteen kuvakulma kun toteutuu niin vaaka- kuin pystysuunnassakin. Mitä nyt suoraan alas päin on pieni musta pyörylä vehkeen kiinnityskohdassa ilmeisestikin. (Sen kun vielä saavat pois, niin alkaakin homma muistuttaa ufoa 🙂

    Linkkisi sivulla 2 olivat liikkeellä kävellen. Sopivassa suunnassa kuvaa seurasi itsepintaisesti varjo, jossa kävelevällä immeisellä näkyi selässään häkkyrä, josta ulottui varren päässä oleva pallo pään päälle. Lienee se kamera.

    Täytyypä joskus selvittää mimmoisin optiikoin ja pakkausmenetelmin tuo on tehty, tulos kun on kohtuullisen hyvälaatuista.

  2. JH Says:

    Hämmentävä spektaakkeli. Videon alalaidassa on linkki Immersive Median sivuille, joilta löytyy lisää näitä videoita. Osa niistä on kuvattu kävellen myös alueilla, joissa tiet ja rakennukset ovat huonommassa kunnossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: