Pommin ainekset lentokenttäskannerin läpi.


Tässä Boingboing.net’istä mainio saksalainen TV ohjelma, jossa he testaavat näitä uusia lentokenttäskannereita jotka ”näkevät” vaatteiden läpi. Vehke löytää hyvin linkkuveitset muttei pommin aineksiä eikä sytyttimiä.

Ohjelma on saksaksi, mutta siitä käy aika hyvin selville mitä siinä pölötyksen ohessa tapahtuu.  Jannu saa pommin ainekset ja sytytyskamat kauniisti skannerin läpi. Videon lopussa jannut näyttävät mitä ”salakuljetetuilla” kamoilla saadaan aikaan. Teknisesti kyseessä ei kai ole pommi vaan … palopommi?

Aika hauskaa.  Ja lentokenttien turvejengi ei ole vieläkään löytänyt minun veistäni joka tulee aina mukaan koneen matkustamoon.  Tällä hetkellä se on päässyt yli 90stä turvatarkastuksesta läpi ilman mitään nikottelua. ”Hyvää ja turvallista lentoa” toivottavat ne ystävällisemmät turvatarkastajat.

Niin kai. Ainakin mulla on kättä pitempää messissäni.

Lähteet: (1) BoingBoing.net artikkeli http://www.boingboing.net/2010/01/22/naked-airport-scanne.html

Mainokset

Avainsanat: , ,

Yksi vastaus to “Pommin ainekset lentokenttäskannerin läpi.”

  1. Zibe Says:

    Turha salakuljettaa kun voi kantaa koneeseen ihan näkyvästi muovikassilla. Joka kentällähän myydään vielä turvatarkastusten jälkeenkin ihan hyviä molotovin cocktailin aineksia, ja vieläpä alennettuun hintaan. Ostat pari litraa vaikkapa 80 volttista Stroh’ta, kertakäyttöstendarin ja lisäksi joitain härpäkkeitä sen tarkemmin tässä erittelemättä, jottei kellään tulisi mieleen oikeasti kokeilla…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: