Pavlovin koirat kukkakaupassa.


Alkuasukkaat ovat jotenkin hassun ihanaa söpöä porukkaa – pikkuiset Pavlovin koirat eivät petä kouluttajiensa odotuksia.  Karavaani kulkee mutta koirat eivät älyä edes haukkua.  Ellei niiden käsketä haukkua.  Koirat viettivät juuri Ystävänpäivää.

Pavlovin koirilla on kauhea stondis Ystävänpäivää odotellessa koska Rekku tietää, tai ainakin toivoo, pääsevänsä pukille ostamalla kukkia sille ainoalle oikealle sydämensä valitulle.  Tosin kukatkaan eivät vielä riitä sydämenvalituille vaan päästäkseen pokaamaan Rekun tarttee vielä viedä se ainoa oikea sydämensä valittu illalliselle ylibuukattuun ravintolaan, jossa muutkin Rekut muhentavat sydämenvalittujaan syöttämällä hänelle (ja Rekulle itselleen) kumikanaa. Tai kumikalaa.

Pavlovin koirat ovat luoneet aika käsittämättömät soidinmenot systeemiinsä.  Ja koirat ovat selvästi tyytyväisiä systeemiinsä, joten kaikki on hyvin.

Sipuli ja Ystävänpäivä. Jotkut jaksaa vielä häiriköidä, vähän niinkuin Pahkasika häiriköi Suomessa oman aikansa.  En tunne Vapaata Maailmaa mitenkään syvällisesti mutta nykymaailmassa yksi minun lempparihäirikköjäni on Sipuli, TheOnion.com veppisaitti. Jannut Tyypit kirjoittivat mainion, toivottavasti parodian mutta luultavasti unelman Ystävänpäivästä (lähde 1).  Tyypit kehittivät Ystävänpäivänä pukille pääsemisajatustani hiukan pitemmälle jutullaan jossa arvioidaan kuinka paljon pillunkarvoja leikataan pois kuleksimasta Ystävänpäivää odoteltaessa Vapaassa Maailmassa – heidän arvionsa on 20.000 tonnia. Mikä on luultavasti tarkoittaa 20.000 ameriikin tonnia (US short ton), eli 18.144 kiloa. Vapaassa Maailmassa on noin 300 miljoonaa ihmistä, noin puolet heistä on naisia (eli naisia on 150 miljoonaa), ja olettaen että vain naiset poistavat sukupuolielinkarvansa, niin tulos olisi että jokainen nainen leikkaisi itseltään 60 grammaa pillunpäreitä. Mutta osa naisista on alle karvaikäisiä, tai niin vanhoja että sheivailu ei enää kiinnosta, niin vain ehkä kolmannes naisista saattaisi jopa parhaassakin tapauksessa olla kiinnostunut olemaan Ystävänpäivän viihdekeskuksia.   Eli keskimäärin heiltä irtoaisi 180 grammaa tyynyntäytettä eli tarpeeksi noin viiteen tyynyyn. Unelman täytyy olla väärä – kukaan ei voi olla noin karvainen.

Sipuli ja Haiti. Sipuli kehitti täysin ykkösparodian Haitin maanjäristyksestä (lähde 2) (perusajatus: uusia alkuasukkaita on löytynyt läheltämme maanjäristyksen takia).  Pavlovin koirat ovat täysin pihalla kaiken perustiedon suhteen. TheOnion kehittää huimia tarinoita kirjoittaessaan parodioilta kuulostavia tarinoita jotka kuvaavat todellisuutta.  Sipuli on kova juttu, jollain lailla minusta tuntuu että he ovat National Lampoon lehden perillisiä.

Lähteet:
(1) TheOnion.com arvio siitä kuinka paljon pillunkarvoja on ajeltu pois Ystävänpäivää odotellessa http://www.theonion.com/content/news/20_000_tons_of_pubic_hair_trimmed
(2) Sipulin Haitin eikun Vapaa Maailman parodia http://www.theonion.com/content/news/massive_earthquake_reveals_entire

Mainokset

Avainsanat: ,

2 vastausta to “Pavlovin koirat kukkakaupassa.”

 1. acabaca Says:

  Nyt kun Onionia linkataan:

  http://www.theonion.com/content/news/u_s_economy_grinds_to_halt_as

 2. jr Says:

  Onion on hyvä kyllä. Olethan tutustunut myös Lehteen?

  http://lehti.samizdat.info

  Kiitos muuten hyvästä, hauskasta ja miekenkiintoisesta blogista, löysin tämän vasta nyt. Ameriikan ihmemaa on ihmeellinen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: