Perseenpäristin kesäkuussa 2010


Olen joskus maininnut perseenpäristimestä (lähde 1 ja 2). Homma edistyy, joskin aika tuskallisesti.  Joku kaverini totesi, että perseenpäristimessä saattaa olla kaksi perustavaa laatua olevaa ongelmaa, (1) se ei mahdu perseeseen ja/tai (2) se ei pärise.  Tässä vaiheessa musta tuntuu että ilmassa on jossain määrin pärinää.  Mitään perseeseentunkemistestejä ei ole vielä tehty, joten etsimme edelleen vapaaehtoisia marsuja – palkkio ei ole iso mutta tunnet tekeväsi paitsi arvokasta niin myös irvokasta vapaaehtoistyötä.

Perseenpäristin edestä:

Ja perseen puolelta:

Päristimen keskellä oleva tutuntuntuinen kiiltävä osa on just mitä kuvittelet sen olevan. Kaljapullonavaaja. Perseenpäristimien kohderyhmä kuulemma juo kaljaa.

Perseenpäristimen sielu:

Mielenkiintoinen viritys.  Periaatteessa ihan tapulitavaraa oleva käteensopiva tietokone, paitsi että se päristelee  kaikenlaista munkkilatinamystiikkaa kuten viivakoodiskanneri, kamera, G3, RFID, WiFi, Bluetooth, GPS, kosketus värinäyttö, iso akku yms yms.

Otin ylläolevan kuvan tänään yhdessä neuvottelussa. Piirilevyn alta paistaa lehtiö, joka sattuu olemaan LiveScribe lehtiö, johon kirjoitin muistiinpanoni, ja jossa on myös muistini virkistämiseksi koko neuvottelun äänitys – Livescribe on edelleen täysin käsittämättömän hyvä ja toimiva viritys ja josta olen kirjoittanut aiemminkin (lähde 3).

Mulla on aika paljon omaa fyffeä kiinni perseenpäristimessä, ja Suomen veronmaksajilla on jotain viisi kertaa enemmän.   Mielenkiintoinen himmeli, emme olisi koskaan päässeet näin pitkälle ilman Suomen veronmaksajia.  Joten tässä välivaihessa, kun kukaan ei tiedä miten tässä käy, kiittelen ja nostan maljaa Suomen veronmaksajille – olemme samassa veneessä.

Lähteet:
(1) Perseenpäristin https://heka.wordpress.com/2009/12/08/perseenparistin-sina-tuet-sita-veroillasi/
(2) https://heka.wordpress.com/2010/03/14/pelle-pelottomat-suomessa/
(3) LiveScribe https://heka.wordpress.com/2009/11/06/livescribe-parempi-lyijykyna/

Mainokset

Avainsanat: , ,

3 vastausta to “Perseenpäristin kesäkuussa 2010”

  1. mpz Says:

    Futuristisen näköinen vempele. Toivottavasti nappuloiden paljous ei pelota potentiaalisia asiakkaita.

  2. Henrik Says:

    Kyseessä lienee jonkinlainen logistiikka-kikkare rekkakuskeille, varastomiehille yms. Onko kikkareessa a) veden- ja pölynkestävyys (ip57?), b) voiko sitä käyttää pakkasessa hanskat kädessä, c) sarja- tai usb-portti, kun langattomat ennemmin tai ennemmin brakaavat, d) jotkin muut kuin kalvokytkimet?

  3. heka Says:

    Joo, juuri tolle porukalle tällä nykyisellä softalla. Itse asiassa näppäimiä on vähän tässä sovellutuksessa ja niitä voi (melkein) käyttää talvella hanskat kädessä. Siinä on sarja-, usb- ja ethernetportit. Kikkareessa on roiskevedenkesto ja hyvä pudotuskesto (ympäristötestit tehdään nyt ennen juhannusta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: