Salaisen palvelun agentit pelottelee kansaa.


(Lisäys maa 21.6.2010 klo 23:10. Luin kaksi ekaa kommenttia. Ahaa. Performanssitaide-esitys? Itse asiassa näin voisi hyvinkin olla, koska kurkatessani jannun naamaa, niin kundi ei näyttänyt ”korstolta” vaan oli pikemminkin normaalin laiha tyyppi – ei odottamani natsin näköinen kyylä.  Toinen homma jonka huomasin, mutten funtsannut sitä sen enempää, oli se, että kasvosuojaviritys oli kiinnitetty muovisilla kaapelisiteillä rakennuksen seinään.  Suomessa kaikki tehdään viimeisen päälle – muovisilla kaapelisiteillä on paikkansa, muttei tässä.  Nyt veikkaan kommenttien perusteella, että kyseessä on joku performance art juttu. Mua vitutti ja vituttaa edelleen tämä natsikyyläilyltä vaikuttava juttu. Mutta jos se onkin taidepelleilyä, niin tyypit ovat keksineet tosi hyvän jengiä häiritsevän ja ajatuksia herättävän ja vituttavan performanssin – jos näin on niin onnittelut tekijöille.  Nyt kun funtsaan tätä niin huomaan olevani tosi mölö kun en keksinyt artikkelin otsikoksi ”Isoveli valvoo” tai jotain yhtä … nuijaa. Tosi kova homma.  Nyt seuraava kysymys on: Huomasiko kukaan muu tätä salaisten agenttien juttua?  Kuka/ketkä tän teki? Mitä he halusivat sanoa?  Oli miten oli – musta on tosi kivaa jos mun ajatuksenjuoksuani häiritään täntyyppisillä keksinnöillä.

Seuraava kysymys: löytyykö performanssijengiä, tai KGBn agentteja muualtakin Hesasta? Jos löytyy, niin lähettäkää lisää KGB kuvia mulle heka@hunsvotti.com ja mä laitan niitä esille täällä).

Tällainen ihme tilanne tuli aikoinaan mulle vastaan yhdellä matkallani ja mun oli tietenkin pakko ottaa kuva siitä.  Jonkinlainen salainen agentti vahtii jengiä kadulla ja sinä et näe edes sen kyylän naamaa.  Minulle syntyi välittömästi jonkintyyppinen ”virallistetun peloittelun ja uhkailun” tunne, homma voisi olla Kolumbiassa Kalin kaupungissa, tai ehkä Meksikon Tijuanassa.  Vapaassa Maailmassa on poliiseilla aika paljon samantyyppistä asennetta – selvästi esillä olevat aseet, Tom Cruisen aurinkolasit ja koko liikkumistapa tirisee uhkaa ja peloittelua.

Ellen ole ihan väärässä, niin normaali-ihmisten kannalta iso ero jenkki- ja brittsotilaiden välillä Irakissa (ainakin sodan alkuvuosina) oli se, että brittisotilaille kerrottiin, että ollessaan tekemisissä siviiliväestön kanssa he eivät pitää aurinkolaseja, kypärää päässä tai asetta sojottamassa ihmisiä kohti.  Joidenkin lukemieni juttujen perusteella tämä ei-säikyttely ja ei-uhomis systeemi futasi hyvin siihen saakka, kunnes pommiterrori alkoi.

Mulle tuli aikamoinen paskanmaku suuhun tästä salaisen agentin esiintymisestä.

Tämä tapahtui tänään Hesassa, Manskun ja Simonkadun kulmassa.  Mä kysyin kyylältä mistä on kysymys, ja on kuulemma jonkinlainen kokeilu. Ja kyylä ei potkaissut minua munille, kun kumarruin kurkkaamaan naamasuojan alta minkänäköinen kyylä kyttää ihmisiä.

Jannu kyylää tuon keskellä olevan mustan laatikon oikealla sivulla, hänen kyyläyskasvosuojansa näkyy suht hyvin kuvassa.

Jos jannu vain nojaisi avoimesti seinään ja tarkkailisi tilannetta, niin mulle ei syntyisi neukkulantyyppisen KGB tunnelmaa – ei mkään kliffa fiilinki.

Mainokset

Avainsanat: , , ,

2 vastausta to “Salaisen palvelun agentit pelottelee kansaa.”

  1. JL Says:

    Näin tuon myös tänään ja ihmettelin että mitä helvettiä. Mikä idea tuossa on?

  2. Kettu ilmarinen Says:

    taitaa olla performanssitaidetta. Varustuksesta päätellen matkii yksityistä vartiointifirmaa ja on julkisella paikalla = kunnan tms. pitäs ostaa tommosta palvelua – epäilen. ELi eiköhän kyseessä ole performanssitaidetta, joka haluaa herättää juurikin sinussa heränneitä tunteita ihmisissä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: