Lentoveitsipelleilyä, taas kerran.


Tänään juhannusperjantain aamulla klo 8 Helsinki-Vantaan turvajengi oli työ- ja kustannuspaikallaan tarkkana huolehtimassa maailman pitämisestä entistä turvallisempana. Vyöt muovitarjottimelle, kaikki kolikot tarjottimelle, läppärit tarjottimelle, ja reppu ja kassi mammografiin.  Kumma juttu että kukaan ei saanut hepulia niistä johdoista, latureista, ja muusta veskoissani pyörivästä sälästä. Onneksi ei tarttenut odottaa pitkään jonoissa, jannut alkaa osata organisoida tarkastuksia ja meno oli loppujen lopuksi aika reipasta.

Lontoossa sama juttu, reippaat turvaihmiset selvitttivät turvasuman kiitettävän nopeasti.  Yleisöpalveluhenki ja -alttius on tosi kiitettävää. Puhumattakaan vauhdikkuudesta.

Mulla oli (ja on) repussa mun normivarusteet – tällä kertaa viisi ruostumattomasta teräksestä valmistettua veistä…. Mä en oo koskaan ymmärtänyt mistään kauhean paljon, mutta nyt mulla alkaa selitykset loppua ihan kokonaan.  Toisaalta jos joku haluaa kaapata koneen, niin voimme tarvittaessa muodostaa viiden jätkän kommandojoukkueen.

Mainokset

Avainsanat: , ,

3 vastausta to “Lentoveitsipelleilyä, taas kerran.”

 1. ddaa Says:

  Ei niitä ole helppo löytää koska niissä ei ole kaarevaa terää. Kokeile isommalla mattoveitsellä tai taittoveitsellä jossa kaareva terä (mulla meni kerran sellainen vahingossa läpi).

 2. heka Says:

  Olet oikeassa, niitä ei ole helppo löytää. Toisaalta, näillä vehkeillä tehtiin syyskuun 11 viritys New Yorkissa, ja jengille maksetaan mm juuri näiden vehkeiden löytämisestä.

  Miksi niitä ei silti löydy?

 3. Mt Says:

  Bruce Schneier selittää: http://www.schneier.com/essay-095.html

  Kannattaa sen kirjatkin lukea, ainakin Beyond Fear.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: