Nokia ja Pamelan daisarit.


Nyt mun on todella pakko ostaa uusi Nokian älypuhelin koska Nokia on hankkinut älynaisen Pamelan Andersonin jeesaamaan älypuhelimensa markkinointia.  Jos tolla muijalla on tollaiset isot daisarit niin täytyy sen älypuhelimenkin olla ainakin yhtä mahtavasti sinne tänne hilluva viritys.
Tuo oikeanpuoleinen blondi on Pamela (Malibun Starbucksissa 1.7.2010 kamerani kalenterin mukaan).  Pamelan daisarit ajattelulaitteet ovat niinku enempi kuvan toisella puolella. Älypuhelin ei näy kuvassa.

Ei vittu voi olla totta.  Mun kysymys on niinku vähän sinnepäin että kuinka helvetin pahasti Nokian mopo on irronnut käsistä, jos ne kuvittelee että jonkun nuijan muijan daisarit luo kysyntää Nokian kännykälle?

Lähde: (1) Nokia aloittaa daisarimyynnin http://www.digitoday.fi/viihde/2010/09/06/nokian-uusi-valloitus-pamela-andersson/201012328/66

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

3 vastausta to “Nokia ja Pamelan daisarit.”

 1. jr Says:

  Pamela, yök 😦

  Mutta ehkäpä Nokia ajattelee että kunhan saadaan otsikoita niin kaikki hyvin 🙂

  Jai Ho -videossa http://www.youtube.com/watch?v=Yc5OyXmHD0w (mahtava video ja biisi sinänsä ja Nicole Scherzinger on HOT) muuten oli Nokian känny ympätty aika kökösti tarinaan.. mutta näkyvyyttä tuli 😉

 2. pp81 Says:

  Pamela Anderson? Muijahan on jo yli nelikymppinen!

  Tuntuu että Nokia on jämähtänyt jonnekin kaukaiselle 90-luvulle, kun mainostamaan otetaan 90-luvun miesten unelma. Pamela Anderson oli varmaan kuuminta hottia vuonna 1995, mutta vuonna 2010? Haloo.

  Tässä on kesä tuskailtu töissä, kun Nokian älypuhelimet reistailee. Akku ei kestä edes kokonaista työpäivää, joka kymmenes on vikaantunut melkein heti, puhelut katkeavat vaikka verkon kuuluvuus on erinomainen!

  Käytettävyys on surkea. Esimerkiksi Nokian älypuhelimien näppäimistö on suunniteltu niin pieneksi ettei aikuisten sormilla sitä voi käyttää. Puhumattakaan että käyttöliittymä on toivottoman sekava ja vaikeaselkoinen.

 3. Jauri Says:

  Heka, luettuani seuraavan kolumnin, ymmärsin miksi Pamela Anderson ja Nokia on liitetty yhteen…
  http://www.kotus.fi/?5433_m=7621&l&s=3245

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: