Höyryradio-ohjelmia.


Olen joutunut tutustumaan YLEn höyryradioon parin viime kuukauden aikana.  Yksi viehättävä radiotyyppi halusi tehdä minusta jutun YLEn Radio Suomen Mestari sarjaan.  Se oli ensimmäinen iso virhe.  Teimme haastattelun ja olin tietenkin koko ajan tietoinen siitä että koko maailmankaikkeuden tulevaisuus riippuu minun vastauksistani.  Maailmankaikkeuden tulevaisuuden pelasti se, että äänityslaite ei loppujen lopuksi tallentanut mitään viisauksiani.  Tilanne 0-1.

Kakkosyritys joitakin viikkoja myöhemmin.  Nyt olin jo oleellisesti varmempi siitä miten maailmankaikkeuden tulevaisuus tarttee hoitaa.  Ja olin myös tehnyt kotitehtäväni todella hyvin.  Äänitys onnistui loistavasti, syvä mietteliäs baritoni ääneni antoi ajatuksilleni ihan uutta pontta.  Ajatusteni syvällisyys kuitenkin haihtui siinä vaiheesa, kun äänityslaite varastettiin tutkivan journalistin autosta seuraavana päivänä. Tilanne 0-2.

Kolmas haastattelutilaisuus onnistui paremmin.  Kun äänityslaitteen patterit kuolivat, niin lainasin omat patterini tähän kulttuuritilaisuuteen.  Ainakin teknisesti haastattelu ilmeisesti onnistui. Tai sitten ei.

Nyt ilkeät huhut väittävät että ”YLEn Radio Suomi lähettää (kuulemma Hesassa 94.0 MHz) keskiviikkona 20.10.2010 klo 9.15 ja uusitaan yöradiossa seuraavana yönä. On sen jälkeen Areenassa netissä kuunneltavissa viikon ajan.”. Tilanne 1-2.

Mulla ei ole mitään käsitystä siitä miksi kukaan haluaisi haastatella minua.  Toisaalta se oli ihan hauskaa -Keskusrikospoliisin kuulusteluissa jouduin vastaamaan samoja kysymyksiä kolmeen kertaan. Onneksi tuloksessa ei ole mitään ristiriitaisia vastauksia, koska kuulustelut yksi ja kaksi ovat hävinneet mustaan Anu Saukon aukkoon.

Lähteet: (1) YLEn Radio Suomi Mestarit tai sitten ei. http://yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2010/09/mestari_1979584.html

Mainokset

6 vastausta to “Höyryradio-ohjelmia.”

 1. Jauri Says:

  Mihin näistä mestareista samaistat itsesi?: ”Sarjassa kuullaan mm. maalarimestarista, robottimestarista, sinfoniamestarista, vitsinkerronnan maailmanmestarista, tarinankerronnan Lapin mestarista. Listalla ovat myös zulutenniksen mestarit, pilkkalaulumestari, mestarivalehtelija, tuhlaajamestari.” Porukan poiminta ja leikkaus on ainakin huippua 🙂

 2. Hutkiva journalisti Says:

  Heka sopii hyvin tähän upeaan sarjaan;-)!

 3. Ilkka Says:

  Veikkaan kovasti tuota zulutennismestaruutta.

 4. heka Says:

  En ole mikään mestari monessakaan jutussa, ja zulutenniskin on mulla jäänyt tähän mennessä kokeilematta. Sain kuunneltavakseni mun mestariviritelmän tänään -se tulee ulos keskiviikkoaamuna klo 9:15 …
  Tarttee varmaan tsekata tapahtuuko lukijoiden lukumäärässä kovakin romahdus jo lähetyksen aikana. Veikkaan että luvut eivät nouse tai laske.

 5. RUU Says:

  ”Tämä tallenne on kuunneltavissa vain Suomessa…” (tai jotain sinne päin, yhtä suuresti tunnelmaa kohottavaa)
  Tarvitsemme siis transkriptin tänne…

 6. heka Says:

  Mun tarttis tsekkaa jos saisin laitettua ohjelman jonnekin verkkoon, vaikkapa YouTubeen. Se on laatuäänityksenä aika iso, vähän yli 60MB.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: