kannabis ja paikalliset poliisit.


Palasin viime yönä Haitilta (josta myöhemmin lisää). Aamukahvilla LED kannabisvaloja myyvä amerikkalaisittainkin äänekäs kaverini ilmestyi paikalle kertomaan mitä kaikkea hän aikoo nyt duunata valojensa ja kannabiksensa kanssa. Kuuntelimme äänekästä mekastusta messuista, mainostamisesta, pilven hinnoista, mikä ero on pilvi-osuuskunnilla ja pilvikaupoilla ja kaikkea muuta maajussien puuhiin liittyvää ammattipulinaa.

Kuvassa kaverini Lloyd Greenberg selittää kädet käheinä juttujaan. Sylissään hänellä on musta purkki pilveä jota hän juuri esitteli meille innoissaan.  Ja me kaikki kuuntelimme oman pilven veikkomme tarinoita pilvirintamalta.

En malttanut olla ottamatta tätä valokuvaa sen jälkeen kun joku huomautti että takanamme olevassa pöydässä on kaksi virkapukuista poliisia omalla aamukahvillaan.

Eiks’ jossain kohtaa raamattua puhuta karitsoista ja leijonista taapertamassa sulassa sovussa samalla niityllä?

Lähteet:
(1) Kaverini Lloyd Greenberg ja hänen LED valoviritysfirmansa http://trugrolights.com/ (tämä ei ole ”product placement” mainos -vaikka mulla onkin asevelihintaan ostettu Lloydin pienin LED valo, niin mulla ei ole mitään käsitystä Lloydin valojen paremmuudesta tai huonommuudesta, ja sitäpaitsi joku muu valmistaa valoja ja Lloyd vain trokaa niitä)

Mainokset

Avainsanat: , ,

Yksi vastaus to “kannabis ja paikalliset poliisit.”

  1. JH Says:

    Woody Allenin versio mainitusta raamatunkohdasta:”The lion and the calf shall lie down together, but the calf won’t get much sleep…”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: