Ylöstempaus on ensi lauantaina 21.5.2011


(tämä juttu vaikuttaa tietenkin täysin huuhaalta Suomesta katsottuna -tämähän ei voi olla totta.  Paitsi että voi. Tätä huuhaa jengiä on tietenkin Suomessakin, mutta tätä ylöstempaus jengiä pyörii täällä jaloissa koko ajan -he eivät ole täällä harvinaisia kylähulluja)

Ylästempaus (”rapture”) tai maailmanloppu on ensi lauantaina (lähde 1).  Jeesus palaa lauantaina 21.5.2011 maapallolle hakemaan häneen uskovat taivaaseen ja loput porukasta jää kärsimään tänne.  Vapaassa Maailmassa on uskomattoman paljon porukkaa joka ottaa nämä noin vuosittain toistuvat maailmanloput ihan tosissaan.

Etualalla oleva nainen on myrtsinä koska hän kuuluu tänne maapallolle jäävään loppuporukkaan kun hänen kaverinsa imuroidaan taivaaseen. Vähemmästäkin masentuu.  Toisaalta naisella on varmaankin lohdutuksenaan ja ystävänään uskollinen kissa tai koira josta hän edelleen rakastaa. Liisa ja Rekku jakavat edelleen elämänsä yhdessä, ilot ja kurjuudet.

Mutta taivaaseen imuroitava jengi ei voi ottaa mukaansa omia lemmikkejään -ne jäävät tänne maapallolle.  Tämä on tietenkin iso ongelma.  Minä pääsen taivaaseen ensi lauantaina mutta Rekku jää ihmettelemään mistä se saisi seuraavan ateriansa.  Onkohan Rekku edes hengissä maanantaina?  Paskamainen ongelma. Mutta samalla mielenkiintoinen ongelma -enhän voi jättää Rekkua kuolemaan nälkään kun minä hillun taivaassa näppäilemässä harppua pilvenreunalla.

Ei hätää.  Ei syytä paniikkiin. Lauantaina oikeauskoiset poistuvat taivaaseen mutta maapallolle jäävät paitsi kissat ja koirat mutta myös vääräuskoiset ja ei-uskoiset ihmiset.  Useat ateistit ovat luvanneet huolehtia kissoista ja koirista myös ylöstempauksen jälkeen -tietenkin pientä kohtuullista etumaksua vastaan.

Esimerkiksi YlöstempauksenJälkeinenLemmikkienHoito Britanniassa (lähde 2) huolehtii Rekustasi noin 70 punnalla -ilmeisesti kunnes Rekkusi kuolee.

Amerikkalainen ikuiset-maalliset-lemmikit (lähde 3) tarjoaa samaa palvelua joissakin Vapaan Maailman osavaltioissa. Heidän myyntivalttinsa on se että jokainen heidän lemmikkien hoitajistaan on rekisteröity ateisti joka jää taatusti maapallolle hoitamaan lemmikkiäsi.  Ainoastaan $135 per kotitalous yhdelle lemmikille plus $20 per lisälemmikki.  Ja jos ylöstempaus ei tapahdukaan lauantaina, niin tämä tajous on voimassa 10 vuotta.

Jos muuten tämä maailmanloppu lauantaina ei mene läpi, niin suosittelen seuraavaksi mayakalenterin loppua 21.12.2012.  Silloin täytyy tapahtua jotain merkittävää.

Lähteet:

(1) maailmanloppua toukokuun 21 päivä 2011 on vaikea dokumentoida tarkasti.  Suosittelen KVG ”rapture 5/21/2011” hakua http://www.google.com/search?hl=fi&safe=off&q=rapture+5%2F21%2F2011&oq=rapture+5%2F21%2F2011&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=563323l579728l0l17l17l0l9l1l0l367l1304l3.2.2.1
(2) YlöstempauksenJälkeinenLemmikkienHoito http://postrapturepetcare.com/
(3) ikuiset-maalliset-lemmikit http://eternal-earthbound-pets.com/

Mainokset

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Ylöstempaus on ensi lauantaina 21.5.2011”

 1. Matsomppi Says:

  Ihan mielenkiintoista, että taas olisi maailmanloppua tulossa. Tämänkertaisesta en ole kuullutkaan, tuo Maya-kalenterijuttu on tutumpi.

  Ihan hienoa huomata, että Jenkeissäkin on populaa, jolla on älliä koijata niitä joilla sitä älliä ei tunnu olevan. Liekkö miten paljon asiakkaitakin tämmösillä firmoilla?

  Mitenkäs muuten Jenkeissä suhtaudutaan jäkiksen ämämmiin? Jos saa toivomuksia esittää, niin kerro ihmeessä siitä jotain!

 2. heka Says:

  Julkaisin juuri sen miten Jenkeissä suhtaudutaan jäkiksen ämämmiin. EVVK.

 3. Zibe Says:

  Sattuipa silmään aiheeseen liittyvä linkki:

  🙂

 4. pp81 Says:

  Ai, se on taas maailmanloppu? Ties monesko kerta elämäni aikana…

  Hauska videoklippi Simpsoneista:

  Tässä muuten maailmanloppuihin erikoistunut sivusto:
  http://alma-geddon.com/

 5. kormy Says:

  Hymyilyä hyydyttää, että noilla on koko ajan paranevat mahdollisuudet panna ennustuksensa toteen. Amerikkalaiset voivat hyvinkin valita sellaisen pressaksikin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: