Vapaa Maailma hurmaantui MM voitosta. Tai sitten EVVK.


New York Timeksen maanantaisen lehden kahdeksan sivuinen urheiluliite kertoi selvästi Suomen hakanneen Ruotsin 6-1.

Tässä yllä sivu kahdeksan.  Siellä kerrotaan tarkasti ja selvästi että Suomi on lätkän maailmanmestari 2011 (oranssilla merkitty osa oikeassa reunassa). Tässä alla koko uutinen.

Siellä sivun reunassa on rehvakkaasti omistettu muhkeat 9 neliösenttiä lätkän maailmanmestaruusmatsien tuloksille: Kultamitali. Suomi 6, Ruotsi 1.  Amerikkalaiset ovat nyt tietoisia siitä mikä maa on lätkän maailmanmestari ja he iloitsevat kanssamme tästä mahtavasta saavutuksesta.

Verkon kautta kävi selville että New York Times on julkaissut New Yorkin painoksessaan oikean artikkelin tuloksista (lähde 1).

Los Angeles Times lehdestä en löytänyt yhtäkään mainintaa, ja myös KVG ”finland ice hockey site:latimes.com” veti kuivat (lähde 2).

Eli jenkkejä EVVK.

Lähteet:
(1) NY Timeksen artikkeli http://www.nytimes.com/2011/05/16/sports/hockey/finland-earns-world-title-with-5-third-period-goals.html
(2) KVG joka rajoittaa haut vain tietylle saitille. Linkki tekee KVG ”finland ice hockey site:latimes.com” haun.   http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=finland+ice+hockey+site%3Alatimes.com

Mainokset

Avainsanat: , ,

3 vastausta to “Vapaa Maailma hurmaantui MM voitosta. Tai sitten EVVK.”

 1. Julius Says:

  Mutta ihan siistiä et on tämmösiä alueellisia tapoja ja perinteitä. Jengi on kerran kuudessa vuodessa kaduilla riehumassa, saisivat tehdä tuota useammin.

  Itsehän en jääkiekosta välitä, mut siistiä et kansa innostuu joskus jostain noin paljon 🙂

 2. kormy Says:

  Parasta siinä on että jengi on siitä niin mielissään. Saa siitä kansainvälistä huomiotakin enemmän kuin pesäpallon Itä-Lännestä. Joku ruotsalainen pelaaja välitti kuitenkin taannoin, että lätkän MM-kisat tuntuvat MM-kisoilta vain Suomessa ja Ruotsissa.

 3. Matsomppi Says:

  Osasin odottaa, että nämä ämämmät ei kiinnosta paljoa Jenkkilandiassa, mutta en sentään, että tosiaan näin vähän. Mitenkä siellä lie uutisoitu jenkkien omia saavutuksua, esim. 2004 pronssi. Ei varmaan sen enempää hälyä?

  Pitää tuosta mestaruudesta yrittää silti iloita, ruotsalaiset kun tuntuvat edes välittävän. Olkoonkin sitten vaikka miten tuppukylän kisat muiden mielestä. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: