Hevoseni kompastui.


Asiat voisivat olla paremminkin.

Perseenpäristin on käytännössä konkurssissa.  Minun energiani on kulunut kompastumisen estämiseen ja minulla ei ole ollut aikaa kirjoittaa plokia.  Tai varmaan olisi ollut, mutta jotenkin konkurssi on vienyt mehut.  Nyt minulla on valitettavasti aikaa palata plokiini.

Minun tarttee miettiä tätä konkurssia.  Toisaalta musta tuntuu, että unohdetaan koko juttu.  Toisaalta musta tuntuu, että sitä ei saa unohtaa, jollain yleisellä tasolla.  Tämä juttu on plokini kannalta yksi uusi sivujuoni, joten kuvittelen lisääväni sen plokini oikeaan reunaan uudeksi hiukan erilliseksi keskutelunaiheeksi.  Tai sitten en, jos en halua tehdä sitä.  Toisaalta minusta on todella mielenkiintoista pohtia sitä miksi asiat menevät päin vittua.

Mutta silti.  Minua vituttaa kuin pientä oravaa.

Mainokset

Avainsanat: ,

9 vastausta to “Hevoseni kompastui.”

 1. Krring Says:

  Ouch… Koita jaksaa, kylla se elama viela hymyilee.

 2. alo Says:

  Käypä taas kylässä kun olet maisemissa. Parannellaan, jos ei tätä juttua niin ehkä maailmaa…

 3. Ilkka Says:

  Heka: Kattelin tossa alkukesästä uutisista jotta joku suomipoika sielläpäin länsirannalla oli napattu kiinni, jotain talousepäselvyyksiä. Samaan aikaan loppui blogisi pitäminen. Minä sitten siinä jotta eihännyt 1+1 ole vaan 2 mut onneksi olikin tällainen tavankonkka vaan taustalla, vapaa-henkkana kuitenkin menty 🙂

  En vähättele tilannettasi, varmaankin aika mankelin lävitse ollaan menty. Kunhan joskus taas pirirstyt & kerkiät kirjoittelemaan niin kiinnostaisi kuulla mielipiteesi (tuon iänikuisen Nokia-issuen lisäksi) siitä miten konkurssilainsäädäntö kohtelee ihmistä jenkeissä. Olen ymmärtänyt että Suomen systeemi olisi nujertavampi, sielläpäin on kuitenkin helpompi aloittaa puhtaalta pöydältä, eikös? Minulla itselläni on todella hatarat tiedot mutta jotenkin ymmärtänyt jotta jos tarmoa vaan on eikä olla rötöstelty niin 5 vuoden kuluttua viimeistään voi aloittaa tasaiselta….

  Kiva et oot taas kehissä!!! Oot oikeasti (ilman mielistelyjä yms.) top3-kaveri joita seuraillut, laatulukemista & analyysiä & mukavan väljä kommenttiosasto kaikenmuunhyvän päälle.

  Kiitos Heka sydämenlyönneistäsi 🙂

 4. Ilkka Says:

  Niin ja kun lukaisin tuon oman kommenttini niin minä nimenomaan haluaisin kuulla kommenttejasi MYÖSKIN Nokian viimeaikaisista seikkailuista sieltävinkkelistä katsottuna. Yksi mielenkiintoisimpia juttuaiheitasi hamppusten & Palavan Miehen lisäksi. Rispekt.

  Toivotan sulle voimia & tarmoa jatkaa nokka pystyssä etiäpäin vaikka nyt elämä kolhikin!

 5. Ilkka Says:

  Oonpas puhelias: Haluan vain tokaista olevani myöskin ulkosuomalainen, Dublin on osoitteeni ollut nyt kohta viitisen vuotta. Eipä tällä nyt merkitystä mihinkään mutta kuhan nyt tokaisin tämänkin 🙂

 6. jr Says:

  Taidan olla tyhmä kun en ymmärtänyt juuri mitään 🙂 Joten Heka please lisää kirjoittele!

 7. Jasmo Says:

  Hö, kävin just pari viikkoa viettämässä Californiassa ja kävinkin kattomassa kaupoista, oisko perseenpäristimiä. San Franciscon Castrosta löysin yhden kaupan, mutta perseenpäristin olikin erilainen kuin olin puheistasi ymmärtänyt, joten en sitä hankkinut.

 8. Zibe Says:

  Sun olis pitänyt keksiä sellainen päristin, jolla lingotaan siivettömiä lintuja kohti jalattomia sikoja, niin olisi voinut mennä paremmin.

  Hyvää joulua kaikesta huolimatta!

 9. Hutkiva journalisti Says:

  Tuo oli harmi juttu kuul.. lukea. Onneksi elämä kulkee eteenpäin ilman perseenpäristintäkin – vaikkei se nyt hirveesti lohruttaisi..!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: