Nokia Lumia 710 jenkeissä -eka arvostelu Los Angeles Timeksessä-


Nokia on täysin hävinnyt Vapaassa Maailmassa. Kännykkäjutuissa Nokiaa ei yleensä edes mainita. Yllättäen 7.1.2012 Los Angeles julkaisi arvostelunsa Nokian ensimmäisestä Windows puhelimesta Vapaan Maailman markkinoilla.  Toinen yllätys on artikkelin myönteinen suhtautuminen Lumiaan -ilmeisesti se on jees omassa sarjassaan.

Artikkeli on positiivinen sekä Lumia 710 että Windows Phone 7.5 (”Mango”) suhteen.  Lumia 710 hinnaksi tulee USD 50, operaattorina on T-Mobile, ja hinta vaatii kahden vuoden sopimuksen.  Artikkeli on positiivinen -ottaen huomioon että kyseessä on halpa älypuhelin.  Minun vaikutelmakseni jäi, että Lumia on järkevä kännykkä omassa sarjassaan.  Tämä on hyvä uutinen Nokian kannalta, mutta kannattaa muistaa että T-Mobile on yksi pienimpiä operaattoreita Vapaassa Maailmassa, joten Lumia ei tule ratkaisemaan Nokian ongelmia.  Mutta toisaalta hyvä uutinen on se, että Nokia ei näköjään onnistunut ryssimään tätä kännykkää.

Lähteet:
(1) Los Angeles Times 7.1.2012 http://latimesblogs.latimes.com/technology/2012/01/nokia-lumia-710-windows-phone-on-t-mobile-review.html
(2) Sama artikkeli kuuklen tökkökäännöksenä http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=fi&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Flatimesblogs.latimes.com%2Ftechnology%2F2012%2F01%2Fnokia-lumia-710-windows-phone-on-t-mobile-review.html&act=url

Mainokset

Avainsanat: ,

2 vastausta to “Nokia Lumia 710 jenkeissä -eka arvostelu Los Angeles Timeksessä-”

  1. joopa Says:

    .. mutta että ei voi vaihtaa hakukonetta tai pilvipalvelujen tarjoajaa, sekä täysin nivottu kiinni naamakirjaan, ei kiitos, ei nyt eikä ikinä.

  2. heka Says:

    Joopa: mulla ei ole ao kännykkää, mutta minä myös haluan valita omat hakukoneeni, pilvipalveluni, jne. Jos se on enemmän tai vähemmän nivottu naamakirjaan, niin tilanne ei ole hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: