Vapaan Maailman pressaehdokkaita: Rick Santorum oksentaa.


2012 loppuvuodell Vapaassa Maailmassa on pressanvaalit. Demareilla on ehdokkaana Barack Obama, republikaanit eivät vielä tiedä kuka on heidän ehdokkaansa. Tässä vaiheessa republikaaneilla on neljä jannua esillä ehdokkaina: Mitt Romney, Rick Santorum, Newt Gingrich ja Ron Paul. Noista sitten tarttis valita yksi vaihtoehdoksi Barack Obamalle. Teoreettisesti ehdokkaan ei ilmeisesti tarvitse olla kukaan näistä, koska käsittääkseni puoluekokouksessa myöhemmin tänä vuonna joku ylläri musta hevonen voi ilmestyä kuvaan.  En tiedä kuinka realistista ylläriehdokkaan pulpahdus olisi -mutta otaksun että yksi näistä neljästä tulee skabaamaan Obaman kanssa.

Lähes kukaan poliitikko Vapaassa Maailmassa ei voi sanoa mitä hän ajattelee -harvoin kuulee poliitikon sanovan jotain sen tyyppistä kuin ”minusta asiat tällä lailla … mutta se ei ole realistista, joten …”.  Poliitikot lausuvat totuuksia, viisauksia, jotka ovat tyypillisesti ehdottomia.  Kansa haluaa kuulla ehdottomia totuuksia, ei mitään lälläreiden ”yhtäältä-toisaalta” juttuja.  Kaikki ”yhtäältä … toisaalta” perusteelta lähtevät ajatusrakennelmat ovat paitsi epäisänmaallisia niin myös kerettiläisiä.

Minun mielipiteeni ovat aika rankasti värittyneitä.  Vapaassa Maailmassa on realistisesti kaksi puoluetta, joissa molemmissa on paljon fiksua jengiä ja silleen.  Kun kuuntelen näiden näiden neljän ehdokkaan mielipiteitä vaalikeskusteluissa, niin alan uskomaan entistä enemmän omiin syvälle juuttuneisiin omiin käsityksiini siitä, että jotain tässä yhteiskunnassa on tosi syvältä päin vittua. Valtapuolue, republikaanit, tarjoavat kansalle tätä leipää ja sirkushuvia?  Eikö heidän syvistä riveistään löydy vähemmän onnetonta ehdokasporukkaa?  Ja tässä jengisä oli vähän aikaa sitten 7 ehdokasta -kolme (eniten) onnettominta pelleä on luopunut kisoista tähän mennessä.

Ihan ekaksi Wiki esitys Santorumista (lähde 1).  Sitä minun mielipiteeni eivät väritä.

Ihan tokaksi terminologiaa.  Mitä tarkoittaa oikeistolainen tai vasemmistolainen?  Lähes kaikki suomalaiset poliitikot, puolueesta riippumatta, luokiteltaisiin Vapaassa Maailmassa (a) isänmaan pettureiksi, (b) luopioiksi, ja (c) selkärangattomiksi lasten hyväksikäyttäjiksi. Minulle tulee mieleen ainoastaan muutama Vapaan Maailman kongressin jäsen (”kongressi” (lähde 2) on senaatti, jossa on kaksi senaattoria jokaisestä 50stä osavaltiosta, plus 435 tyyppiä ”eduskunnassa”, House of Representatives, joiden määrä riippuu osavaltion asukasmäärästä), jotka vaikuttavan olevan suhteellisen järkeviä -järkeviltä kuulostavia tyyppejä ovat Dennis Kucinich ja Bern Sanders.  He olisivat luultavasti Suomen poliittisessa kentässä kokoomuksen telaketjujengin tähtiä.  Toisaalta Suomesta ei löydy mitään puoluetta, joka vastaisi Vapaan Maailman oikeistolaisia piirejä -ehkä joku 30-luvun Lapuan liike olisi täällä joku oikeistolaisten pettureiden kommunistisiipi.

Nyt kolme näistä neljästä (Ron Paul vastustaa) kannattaa Iranin pommittamista Iranin oletetetun ydinaseohjelman takia.  (Yhdysvalloissa on minun mielestäni alkanut julkisuudessa jotain 4-5 kuukautta sitten iso rummutus siitä, milloin joko Israel tai Vapaa Maailma hyökkää pommittamaan Irania -ja miksi näin täytyy tehdä.  Tämä rummutus ei minusta kuulosta sävyltään mitenkään erilaiselta kuin se rummutus joka edelsi Vapaan Maailman hyökkäystä Iraniiin kymmenisen vuotta sitten.)  Ja tämä tapahtuu maassa joka on juuri verekseltään ryssinyt Irakin sodan, Afganistanin sodan, ja Vietnamin sodan.  Ja nyt jengi haluaa mennä ja valloittaa Iranin?  Tsiisus…. Ei vittu voi olla totta paitsi että on.

Oikeistolainen National Review arvosteli Santorumia noin viikko sitten 24.3.2012 (lähde 3) (voisitko kuvitella jonkun suomalaisen lehden julkaisevan artikkelin aiheesta ”Perkele ja Niinistö”?). Santorumin oman jengi tykkää ettei ole ihan asiallista että Santorumin mielestä (1) itse Saatana  on nakertamassa Vapaata Maailmaa, (2) liberaalit käsitykset kristinuskosta ovat uskon vääristymiä, (3) jos hän on pressa, niin hän puhuu ehkäisykeinoja (kortsut, pillerit, jne) vastaan ja (4) osavaltioilla tulisi olla oikeus kieltää ehkäisykeinot.

Santorum on täysin sekopäinen jannu.  Lue joutessasi lähde 3 ja pohdi miten absurdia tämä Vapaan Maailman jengi on.

Miten Santorumin vastustajat suhtautuvat häneen?  Vuonna 1960 John F Kennedy piti puheen pressaehdokkaana, jossa hän sanoi pitävänsä tiukan muurin valtion ja uskonnon välillä. Syy JFK:n lausumaan mielipteeseen oli se, että JFK oli uskonnoltaan katolilainen ja Vapaan Maailman jengi epäili, että paavista tulisi todellinen Vapaan Maailman presidentti (lähde 4), joten JFK halusi tehdä selväksi, että jos hänestä tulee pressa, niin hän ei tee Vapaasta Maailmasta paavin alaosastoa.

Rick Santorum on myös katolilainen.  Santorum sanoi, että Kennedyn sanat saivat hänet (Santorumin) oksentamaan (lähde 4).  Mutta Santorumilla on muitakin mielipiteitä, edelleen Santorumin vihollisten lähde 4. (Pidä mielessä että minä en keksi mitään tätä paskaa.  Minä vain raportoin Vapaan Maailman vaalikeskusteluja.  Voisitko kuvitella näitä asioita tulevan esille suomalaisissa vaalikeskusteluissa tai puheissa?).  Kaikki seuraava on lähteestä 4, valitut palat, koska en jaksa kääntää koko tarinaa -tässä Valittuja Paloja. Valitettavasti Santorum ei ole erityisen sekopäinen veitikka -koko republikaanien jengi sanoo aivan yhtä sekopäisiä juttuja. Lähteen 4 seuraavat yhdeksän aiheen alkuun olen laittanut päivämäärän milloin Santorum on sanonut viisauksiaan.  Mitä uudempi juttu, sitä uskottavampi…

(1) Ristiretket olivat hyvä juttu (22.2.2011).  … Amerikan vasemmisto vihaa kristillisyyttä. He vihaavat länsimaista sivilisaatiota ja sen ydintä. Tämä on se ongelma…

(2) (1.1.2012) … en halua parantaa mustien ihmisten elämää antamalla heille toisten ihmisten rahoja. Haluan antaa heille mahdollisuuden mennä ja ansaita rahaa, heille itsellen ja heidän perheilleen. Pasras tapa on tehdä se on saada talous uudestaan käyntiin”. Tämä tietenkin kuulostaa hyvältä.  Miten aiot saada talouden uudestaan käyntiin?

(3) (25.2.2012) Koulunkäynti on elvistelyä.  Ruokakupongit ovat ”vähemmistöille”.  Santoriumin mielestä Obama on snobi tekemällä yliopistoihin pääsemisen mahdolliseksi kaikille.  Yliopistothan ovat vasemmistolainen salajuoni, jossa opiskelijoita aivopestään. Ymmärrän hyvin miksi Obama haluaa sinun pääsevän yliopistoon, hän haluaa tehdä sinut samanlaiseksi kuin Obama itse. Huh, siis miten se taas olikaan?

(4) (18.2.2012) Santorumin mielestä Obaman agenda perustaa kusetusteologiaan. Siinä on joku kusetus ideaali, joku kusetus teologia.  Mutta se ei ole raamattuun perustuva teologia, Obamalla on erilainen teologia. Huh, siis mitä?

(5) (10.1.2012) Pommitetaan Irania koska Shiite teologia on pelottavaa.  Santorumin mielestä Iran ansaitsee tulevansa pommitetuksi, koska Iranin ydinohjelma perustuu pelottavaan aikojen-loppu teologiaan.

(6) (29.8.2009) Santorun tietää mikä on mennyt perseelleen Amerikan suhteen: Saatana on ottanut haltuunsa tämän aikoinaan mahtavan kansakunnan menemällä liberaalien ruumiiden sisälle (en osaa kääntää tätä absurdia väittämää tätä paremmin). Tätä seutaa pitkä sekopäinen esitys Saatanan puuhista -detaljit edelleen lähteessä 4.

(7) (10.2.2012) Santorum sanoo (a) Obama on uskonnon vihollinen, (b) ilmastonmuutos on väitteet ovat valheita, (c) hallituksen yritykset tahdä Vapaa Maailma tehokkaammaksi energian käytön suhteen on salajuoni pystyä kontrolloimaan enemmän ihmisten elämää, (d) mitä enemmän enrgiaa kansakunta käyttää, sitä paremmin sillä menee.

(8) (19.5.2005) Demokraatit ovat samanlaisia kuin natsit valloittajina. Lue tarina jos se kiinnostaa.  Minua se ei kiinnosta.

(9) (19.2.2012) Santorum puhuu Hitleristä ja Obamasta.  Minä en itse asiassa ymmärrä tät lähteen 4 kohtaa ollenkaan.  Mutta olen toki huomannut, että Vapaan Maailman politiikassa Hitler tulee esille jatkuvasti -lähinnä viittauksissa siihen miten joku poliittinen vastustaja on jotain, johon voidaan liittää sana Hitler.  Stalin ja Mao ovat poistuneet kielenkäytöstä, mutta Adolf on edeleen reippaana hengissä.

Toisaalta Santorum antaa minulle toivoa paremmasta elämästä.  Santorumin mukaan ehkäisyvälineiden käyttö lisää seksin harrastamista (mikä on hänen mielestään huono juttu).  Ripustin juuri kortsuja taloni portille -odottelen innolla ovikellon kilahduksia.  En ole ihan varma onko pelkkä kortsujen ripustaminen portille samaa kuin ”ehkäisyvälineiden käyttö” mutta asiaa kannattaa ehdottomasti tutkia syvempäänkin.

En tietenkään voinut vastustaa kiusausta testata tieteellisesti Santoriumin kortsu teoriaa.  Ripustin enemmän tai vähemmän täyteenpuhalletun kortsun roikkumaan postilaatikkoni.  Toivottavasti tämä piristää seksielämääni, jos näin käy, niin äänestän taatusti Santorumia tulevissa pressanvaaleissa.

Ripustettuani kortsun mulle juolahti mieleen, että olen aika käyttäytymiseltäni aika tarkkaan samanlainen kuin rahtikulttuurien ehkä tunnetuin tapaus -Etelämeren (South Pacific) saarien rahtikulttuurijengi (cargo cult) (lähde 5).  Törkeästi yksinkertaistettuna tarina käy tälleen:  Alkuasukkaat elivät etelämeren saarilla yksinkertaisissa oloissa. Yhtenä päivänä toisen maailmansodan aikana saarille tuli laivoilla porukkaa, ja hiukan myöhemmin ilmassa lensi kiiltäviä laitteita, joiden mukana laskeutui paljon tavaraa, veitsiä, kirveitä jne.  Sodan mukana tuli paljon kamaa.  Ja muutamaa vuotta myöhemmin, sodan loputtua, kiiltävät laitteet ilmassa loppuivat, tavaran tulo loppui, ja alkuasukkaiden elämän vanha kurjuus palasi.  Ja alkuasukkaat yrittivät houkutella kiiltäviä laitteita ja tavaraa takaisin, he tekivät maahan ja keppien päähän erilaisa lentokoneiden näköisiä taideteoksia, ja he niitä yrittivät houkutellä niillä niitä kiiltäviä lentokoneita ja tavaroita takaisin heidän saarilleen.  Rahtikulttuuri!

Minä olen selvästikin ajatusmaailtamani jonkinlainen alkuasukasrahtikulttuurihenkilö ripustaessani kortsun postilaatikkooni.  Minä yritän houkutella seksiä, alkuasukkaat houkuttelivat kirveitä ja veitsiä.  Siitä aatos mistä puutos.

Rahtikulttuuri on isompi juttu kuin mitä olen kuvaillut tässä.  Tässä lähde hiukan yleisempään tarkasteluun (lähde 6), osastosta John Frum.  Hauska virittely.

Jotenkin juttuni on edennut todella loogisesti, arvosteltuani logiikan puutetta Santorumin puuhissa.. Minä etenin Santorumista kortsuihin postilaatikossani ja edelleen rahtikulttuuriin.  Minussa on kenties ainesta poliitikoksi?

Lähteet:
(1) Wiki Rick Santorium http://en.wikipedia.org/wiki/Rick_Santorum
(2) Vapaan Maailman kongressi http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Congress tai suomeksi http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_kongressi
(3) National Review arvostelee Santorumia artikkelissa ”Perkele ja Rick Santorum” http://www.nationalreview.com/articles/291839/devil-and-rick-santorum-editors
(4) Santorum oksensi, mutta sai muutkin oksentamaan http://www.alternet.org/story/154319/9_santorum_speeches_that_make_me_want_to_throw_up?page=entire
(5) Rahtikulttuuri http://en.wikipedia.org/wiki/Cargo_cult
(6) Lisää rahtikulttuurista, John Frum. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Frum

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

9 vastausta to “Vapaan Maailman pressaehdokkaita: Rick Santorum oksentaa.”

 1. Sande Says:

  Saatana mitä hulluja.

 2. Kettuilmarinen Says:

  Melko mehevää paskaa!

  Nuo Sanitariumin jutut.

 3. jr Says:

  Heka 😀 Voisin koittaa samaa kikkaa mut en viitsi kerrostalossa.

  Ja aivan uskomatonta schaibaa toi Santorumin touhu 😦 Ja se vielä melkein pääsi pressaehdokkaaksi. Siis Romney voittaa kyllä nimittäin.

 4. kormy Says:

  Hyvä kun katolilsen kahjun sijaan ehdokaaksi tulee mormonipiispa.

 5. Myy Says:

  Samaa hulluutta tartutetaan koko ajan suomalaisiin politikoihin. Jo mediasta huomaa miten pähkähullua suomessa on. Apinoidaan jenkkejä aina.

  Nytkin tuon tulevan sodan kanssa. Huoh mitä kuraa. Eikä ihmiset opi vaan ne uskoo suomalaisia propaganda uutisia silmääkän räpäyttämättä.

 6. Juhana Koo Says:

  Konservatiivi on aina parempi kuin liberaali. Suomessa pitkän linjan konepajatyöläisenä (nyt jo eteenpäin opiskelleena) demarien eli Suomen liberaalien täydellinen petos omaa kansanryhmää, eli käsillä työtä tekeviä miehiä ja naisia, kohtaan aukeni itselleni viimeistään Ruotsi eduskuntavaaleja seuratessa. Lähiöiden duunarit eivät saaneet puhua Ruotsidemokraattien kautta maahanmuuton tuomista ongelmista,koska se ei ole ”puhdasoppista”. Samaa se on Jenkeissä, vaikka kuinka esittelet nyt Santorumin hölmöimpiä kommentteja. Äänestäisin silti, jos asuisin Jenkeissä. Uskonnollinen hörhö voi olla ärsyttävä, mutta liberaali on duunarin vihollinen numero yksi.

 7. kormy Says:

  Liberaali on valmis tarkistamaan kantaansa, kun saa uutta tietoa. Konservatiivi on uskossaan vahva, olivatpa faktat mitä tahansa. Tutkittu juttu.

  Amerikkalaisittain ”liberaali” on kuitenkin oikealla meidän kokoomuksesta.

  Ehdokkaiden joukossa ei taida olla yhtään Universal Life Church -kirkon piispaa tai pyhimystä? Vahinko.

 8. Sande Says:

  Tässä teille konservatiivia:

  http://www.huffingtonpost.com/2012/03/14/arizona-birth-control-bill-contraception-medical-reasons_n_1344557.html

 9. Ilkka Says:

  Kiva kun kirjoittelit Santorumista, toiveeni toteutui 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: