Hukkasin tänään mun Samsung Note virityksen …..


(päivitys lopussa, 9.4.2012 klo 06:00 Suomen aikaa)

Huonot uutiset: Olin tänään lauantaina 7.4.2012 raiskaamassa luontoa aseenani Huskvarna 455 Rancher moottorisaha (on muuten mainio värkki; kaadoin kahdessa tunnissa viitisentoista eukalyptus puuta, joista kolme oli tosi miehekkään kokoisia). Jossain vaiheessa uusi Samsung Note kännykkäni on ilmeisesti pudonnut taskustani ja en ole löytänyt sitä. Kännykkään soittaminen ei onnistu koska sieltä ei löydy kenttää. Miksi otin kännykän taskuuni? Halusin ottaa kuvia raiskatusta luonnosta -minkä luonnollisesti unohdin tehdä.

Hyvät uutiset: Menen huomenna sunnuntaina 8.4.2012 AT&T putiikkiin ostamaan uuden Samsung Note kännykän. Nyt sunnuntaina Nokian Lumia 900 tulee myyntiin AT&T putiikeissa, joten joudun näkemään mikä tämä isosti mainostettu Microsoftin ja Nokian kallis markkinointikampanja on todellisuudessa (lähde 1).

Paska uutiset, mahdollisesti ei ihan perseestä:  Maksoin Samsung Notesta asevelihintaan USD 300 plus verot = noin usd 350.  Se on AT&T:n kytkykauppahinta, johon kuuluu kahden vuoden sopimus (jossa ei sinänsä ole mitään erikoista -kännykkäkaupaa futaa tällä lailla Vapaassa Maailmassa).  Nyt kun olen hukannut puhelimeni, niin mun tarttee ostaa uusi kännykkä ilman asevelisopimusta, jolloin himmelin hinta onkin luokkaa USD 700.  En tiedä, mutta kuvittelen seuraavan tarinan olevan totta: Voin palauttaa kännykän kuukauden sisällä maksamalla USD 35 rankaisumaksun (mielenkiintoista muuten: ostan kännykän, jolle esim ei löydy kenttää mun kotona. Palautan operaattorille kännykän jolla ei voi puhua, ja joudun silti maksamaan tästä ilosta USD 35!).

Ajatukseni on seuraava:  Ostan uuden kännykän, jonka voin palauttaa USD 35 sanktioilla kuukauden sisällä.  Saan siis kuukauden aikaa löytää kadonneen kännykkäni eukalyptuspuiden hautausmaalta.  Jos kännykkä löytyy, olen USD 35 köyhempi. Jos ei löydy, olen noin USD 700 köyhempi.

Jossain vaiheessa seuraavan 24 tunnin kuluessa kerron miten Microsoftin ja Nokian maailmanvalloitus on lähtenyt liikenteeseen…

AT&T -kännykkäoperaattoreiden kuningas?  Itse asiassa ATT on samanlainen kuningas kuin Budweiser olut joka mainostaa itseään ”King of Beers” nimikkeellä.  Jos haluat upgreidata iPhonesi uudempaan versioon, niin tämän päivän ATTn veppisaitilla ATT tarjoaa nämä kolme uuttaa iPhone mallia:

Uudet iPhonen mallit ovat siis Lumia 900, iPhone 4S 16GB ja iPhone 4S 43GB.

Päivitys 9.4.2012 klo 06:00  Kävin ihmettelemässä ATTn kaupassa Santa Monicassa oman kännykkäni kohtaloa ja samalla tätä mahtavaa Microsoft/Nokia markkinointikampanjaa.  Ihmettelin hiukan miksi kaupassa oli hiljaista ja Lumian ympärillä ei pyörinyt ketään.  Menikö markkinointi täysin perseelleen?

Ei mennyt -tai ainakaan emme tiedä tässä vaiheessa.  Tänään oli pääsiäissunnuntai. Olin jo pari tuntia aikaisemmin kiroillut sitä, etten löytänyt pysäköintipaikkaa, koska jengi oli tunkenut itsensä pääsiäiskirkkoihin ja pysälöintipaikat olivat kortilla.  AT&T:n isossa kaupassa oli minun lisäkseni tasan yksi muu asiakas….  Ehkä huomenna siellä pörrää enemmän jengiä.

Lähteet:

(1) AT&Tn veppisaitin (http://att.com) etusivu noin klo 20 länsirannikon aikaa lauantaina, päivää ennen Microsoftin ja Nokian maailmanvalloituksen alkua (PDF) Nokia Lumia 900 Cell Phone – from AT&T 20120407

Mainokset

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Hukkasin tänään mun Samsung Note virityksen …..”

 1. jr Says:

  Hmm, mitä on ”miehekkään kokoinen” noin niinkuin senttimetreissä 🙂 Ja millaista eukalyptus muuten on sahata, onko pehmeää/kovaa, jne?

  • heka Says:

   Isoimmn eukalyptus puun runko oli puolen metrin korkeudella halkaisijaltaan vajaat 60 senttiä. Puun korkeus oli arviolta jotain 15-20 metriä. Puu on yllättävän kovaa -uudella ketjulla puu leikkautuu hyvin, mutta jo 30-45 minuutin sahauksen jälkeen terä on tylsistynyt oleellisen paljon. Helppo ja hauska sahaus muuttuikin vähemmän hauskaksi puurtamiseksi -mikä tekee moottorisahailun myös paljon vaarallisemmaksi.
   Hakkaan puut haloiksi Fiskarsin halkokirveellä (Amazon myy sitä nimellä Fiskars 7854 X25 28-Inch Splitting Axe noin 30€ hintaan). Mainio vehje. Aiemmat käyttämäni Vapaan Maailman kirvesviritykset olivat kamalaa tavaraa -tätä normaalia paskaa mitä täällä myydään rahvaalle nimellä ”työkalut”. Lapioita joissa ei ole kahvaa kädelle -pelkästään suora harjanvarsi ilman kahvaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: