Daryl ei ole enää koditon …


Kaverini Daryl on ammattikoditon -jo toisessa sukupolvessa (lähde 1). Mielenkiintoinen tapaus -jannu puhuu oleellisesti järkevämpiä juttuja kuin monet ns sivistyneet tyypit.  Darylillä ei tunnu olevan mitään viina- tai huumeongelmia, tai ainakaan minä en ole havainnut niitä.  Yksi jannun harrastuksista on kerätä fenkolia tienvarsilta (”fennel”. Saksankumina? Italiankumina? joka ulkonäöltään se muistuttaa keltaista siitepölyä) ja trokata sitä mausteeksi hienostoravintoloihin.

Daryl on asunut täällä vuorilla jonkinlaisessa itse kyhäämässään laavussa, ajoneuvonaan vanha fillari.  Daryl polkee, fenkoli kulkee.  Nyt Darylillä on hyviä ja huonoja uutisia.

Hyvät uutiset: Vaikka tämä ei ole mitään merkki talouden uudesta noususta, niin Daryl on saanut puolivakituisen yösijan paikalliselta alkuasukkaalta, vanharouva Deckeriltä, joka asuu Decker Canyon Road’illa (kanjonitie on nimetty heidän mukaansa, lähde 2).

Huonot uutiset: vanharouva Deckerin talo on aika korkealla, jossain 500 metrin tasolla merenpinnasta.  Ylösmeno ei ole Darylille hänen mukaansa mikään iso ongelma koska hän yksinkertaisesti työntää fillarin uuteen kotiinsa.  Mutta Darylin fillarin jarrut eivät ole ihan parhaastä päästä ja ajaminen alas Decker kanjonia pitkin on aika vaarallista, ei van jarrujen takia, mutta jengi tykkää kaahata alas kanjonia bemareillaan.

Mutta ei hätää. Vanharouva Deckerin hulttiopoika auttoi Darylia kehittämällä fillariin jarrulaskuvarjon.  Keksintö ei tietenkään ole uusi, kaikennäköiset härvelit ovat käyttäneet tätä keksintöä jo kauan aikaa.

Minusta Darylin jarrulaskuvarjo on tunnetun ratkaisun elegantti toteutus oikeaan ongelmaan.  Halpa toimiva ratkaisu ja viritys toimii hyvin…. Tässä alla lähde 3 (toivottavasti video toimii)

Leffa alkaa typerällä mainoksella josta pääsee eroon noin 4 sekunnin kuluttua klikkamalla ”Skip Ad” tekstiä.

Lähteet:
(1) TV yhtiö CBS teki jutun Darylin perheestä
http://www.cbsnews.com/2100-18559_162-256408.html
(2) Tämä juttu mainitsee Deckerit
http://www.malibutimes.com/articles/2004/09/17/life_and_arts/art1.txt
(3) Daryl ja jarrulaskuvarjo juutuubissa
http://www.youtube.com/watch?v=oq2jrkGK3Wc
Jos linkki ei toimi, niin etsi juutuubista ”Daryl Dupre Malibu”.

Mainokset

Avainsanat: , , ,

2 vastausta to “Daryl ei ole enää koditon …”

  1. Nuuskamuikkunen Says:

    No itse pidän viisaina näitä elämäntapa intiaaneja. Joku ison firman pomokin myönsi juuri jossain lehdessä, että ei ole 14 vuoteen tehnyt töissä mitään, niin ottais pitkät. Ihmiset on, niin riippuvaisia tavaroista, että mitkään rahat ei riitä. Sillä kai kaikesta raha varannostakin vaan muutama % on käteisenä ja muu raha on vaan bittejä jotka pankit luovat.

  2. alo Says:

    Onko siellä päin tapana käyttää pyöräillessä kypärää? Jos on, voisi joku ostaa Darylille vielä sellaisenkin, säästyisi päänuppi vähemmillä vaurioilla jos joku mersu-tai bemarikuski joskus kiilaa ulos tieltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: