Laillisesta raiskauksesta ei yleensä tule raskaaksi.


Vaalit 2012.  En ole varmaan muistanut mainita, että Vapaan Maailman poliittisessa keskustelussa kuulee usein lausahduksia, joita et kuulisi kommunistisessa Euroopassa (Vapaan Maailman jengi usein leimaa EUn kommunistiseksi).  Todd Akin on kansanedustaja (House of Representatives), yksi edustajainhuoneen 435stä jäsenestä.  Isosta jengistä löytää missä vaan ainakin muutaman kahelin.  Mutta Todd Akin ei olekaan mikään tavis -hän on kongressin ”Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean” (lähde 1) jäsen (Kongressi on puolestaan edustajainhuone (435 tyyppiä) plus senaatti (100 tyyppiä)).  Sieltä pitäisi löytyä kansakunnan parhaimmiston parhaimmistoa.  Tai sitten ei löydykään.

Todd Akin mainitsi puheessaan (lähde 2)

“It seems to me, from what I understand from doctors, that’s really rare,” Mr. Akin said of pregnancies from rape. “If it’s a legitimate rape, the female body has ways to try to shut that whole thing down. But let’s assume that maybe that didn’t work or something: I think there should be some punishment, but the punishment ought to be of the rapist, and not attacking the child.”

Laillinen raiskaus?  ”If it’s a legitimate rape, […]   Tästä ilmaisusta on noussut se isoin mellakka.  Todd vastustaa aborttia moraalillisillä perusteilla (”abortti on aina väärin”) ja telaketjujengin abortinvastustajat tuntuvat jakavan raiskaukset kahteen eri ryhmään, (1) pahat: oikeat todelliset raiskaukset (iso karvainen mies hyppää pensaasta ja raiskaa), ja (2) ei-pahat: luomuraiskaukset, joissa kapellimestarina on aviomies, poikaystävä tai joku muu tuttu.  Minusta tuntuu, että Todd’in puhuma ”laillinen raiskaus” on ykkösryhmän raiskaus, jota on yleensä vaikea puolustaa kovin uskottavilla moraalisilla argumenteilla.  Todd valitsi sanansa ehkä huonosti.  Mutta olen valmis (tällä kertaa) antamaan sananvalinnan anteeksi Todd’ille.  Antiaborttijengillä on huomattavia vaikeuksia myöntää, että kakkosryhmän raiskaukset olisivat ”oikeesti raiskauksia” ja siksi he vetävät erilaisia hienoja eroja, hiukan hifisti tyyliin, erilaisten raiskausten suhteen.

Mutta Todd Akin on valistunut nykyajan mies -hänethän on valittu paitsi edustajainhuoneeseen, mutta jopa siellä hänet on henkisillä ansioillaan valittu Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean jäseneksi.  Todd’in seuraava tieteellinen argumentti on edellistäkin huimempi.

Raiskattu nainen ei tule raskaaksi. […] the female body has ways to try to shut that whole thing down […] Mainio huomio, erityisesti jannulta, joka on Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean jäsen.  Mutta mutta. Mitä vitun vittua jannu höpisee?  Nyt kyseessä ei ole enää mikään ”huono sanavalinta” vaan Todd yksinkertaisesti jauhaa puhdasta paskaa.  Vaikka Todd’in jutusta on jo nyt syntynyt iso hälinä, niin hälinä on ollut ”laillisista raiskauksista” -en ole kuullut/lukenut mitään ”raiskattu nainen ei tule raskaaksi” jutusta, joka ei ole enää mielipide, vaan väite, joka on helposti osoitettavissa olevan puhdasta paskaa.  Tai ainakaan minä en ole tiennyt raiskausten olevan sellaista hupaa vapaa-ajan puuhaa, josta ei synny kakaroita.

Jotain tyyppiä tulee rankaista jos nyt sitten raiskataan. […] But let’s assume that maybe that didn’t work or something: I think there should be some punishment, but the punishment ought to be of the rapist, and not attacking the child […] Ai niin joo. Jos nyt kävisi kuitenkin niin, että raiskattu nainen tulee raskaaksi, niin joku rankaisu olisi paikallaan, mutta nyt raiskaajaa tulisi rankaista eikä suinkaan hyökätä sen lapsen kimppuun.  Todd on kovan linjan jannu -jos on pakko rankaista, niin sitten se olisi se raiskaaja.  Mutta abortti ei ole edelleenkään vaihtoehto raiskatulle naiselle.  Synnytä joutessasi tämänkin rakkauden hedelmä.

Vapaan Maailman vaalitaistelu kertoo aika paljon sittä, missä tässä maassa myllerretään pressanvaaleissa.  Älytöntä paskaa lentää. Median mielenkiinto tuntuu keskittyvän ”laillinen raiskaus” argumenttiin, joka voi hyvinkin olla ns viaton virhelausuma.  Mutta jannun muut mietelmät ovat täyttä huuhaa kamaa, josta ei edes tarvitse keskustella kovin pitkälle.

Raiskatut naiset eivät yleensä tule raskaaksi?  Tiedekomitean jäsen esittää tätä?  Tervetuloa Vapaaseen Maailmaan -Absurdistan parhaimmillaan.

Olen yrittänyt välttää Vaalit 2012 juttuja.  Tämän jutun kunniaksi loin uuden kategorian, Vaalit 2012, ja alan kirjoittaa tästä aiheesta lisää.

Lähteet:
(1) Committee on Science, Space and Technology jäsenet http://science.house.gov/about/membership
(2) Todd Akin’in raiskauspuheet, KVG ”Todd Akin rape” tai tämä PDF Todd Akin Provokes Ire With ‘Legitimate Rape’ Comment – NYTimes 20120819
(3) Wikipedian käsitys Todd Akin’ista http://en.wikipedia.org/wiki/Todd_Akin

Mainokset

6 vastausta to “Laillisesta raiskauksesta ei yleensä tule raskaaksi.”

 1. kormy Says:

  Kundi osoittaa vain luovaa mielikuvitusta publikaanien projektissa kohti täydellistä aborttikieltoa. Sehän tarvitaan, jotta olisi enemmän ei-toivottuja lapsia, joita voi sitten aikanaan teloittaa tai ampua mukana kannettavilla aseilla jo ennaltaehkäisevästi, kun he alkavat käyttäytyä epäilyttävästi.

 2. kormy Says:

  Tämä kaunis laulaja laulaa kauniisti siitä, kuinka tunnistetaan, oliko kyseessä ”Legitimate Rape”: http://www.youtube.com/watch?v=mg_4O6XmKAQ

 3. PikkuMyy Says:

  kannatan tuota vaaleista kirjoittelemista.

 4. Edustajainhuoneen tiede-, avaruus- ja teknologiakomitea « maailmanmenoa vapaassa maailmassa… Says:

  […] (3) Lailliset raiskaukset eivät johda raskauksiin https://heka.wordpress.com/2012/08/20/laillisesta-raiskauksesta-ei-yleensa-tule-raskaaksi/ (4) Kansanedustaja Paul Broun, tiedemies, kertoo mitkä asiat tulevat suoraan helvetin lähteestä […]

 5. Paras kongressi jonka voit joutessasi ostaa … « maailmanmenoa vapaassa maailmassa… Says:

  […] (1) Todd Akin, Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean jäsen https://heka.wordpress.com/2012/08/20/laillisesta-raiskauksesta-ei-yleensa-tule-raskaaksi/ (2) Paul Broun, toinen Tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean jäsen Paul Broun (“maailma […]

 6. Miten mainitsemani tyypit pärjäsivät vaaleissa? « maailmanmenoa vapaassa maailmassa… Says:

  […] (1) Todd Akin ja jannun teoriat laillisista raiskauksista  https://heka.wordpress.com/2012/08/20/laillisesta-raiskauksesta-ei-yleensa-tule-raskaaksi/ (2) Paul Brown ja jannun usko siihen että maapallo luotiin 9100 vuotta […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: