Kongressin maailmanmestaritason hörhöt.


Tässä lisäpäivitystä muutamien Vapaan Maailman kongressin jäsenien ”ajatus”maailmaan.  Olen kirjoittanut näistä älyköistä ennenkin.

Miten tämä täyshörhö jengi voi olla valittu sellaisiin komiteoihin, joiden asioista heillä on ”maapallo on pannukakku” tason tieteellisiä uskomuksia?  He ostavat oikealla rahalla komiteapaikat puolueeltaan -yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä hallintomalli (lähde 2).

John Shimkus (valittiin nyt uudestaan).  Perusteellisesti sekopäinen ihminen.  Tson on puheenjohtaja siinä kongressin komiteassa joka käsittelee ilmastonmuutosta.  Jannu ei usko (ihmisten aiheuttamaan) ilmastonmuutoksen.  Vuonna 2009 Shimkus sanoi että ilmastonmuutoksesta ei kannata olla huolissaan, koska raamatun merkit eivät kaikki ole vielä linjassa.  ”Maapallon loppu tulee vasta kun Jumala ilmoittaa sen loppuvan” ja Shimkus referoi lisää Mooseksen kirjaa.

Joe L. Barton (valittiin uudestaan vuonna 2010, ei mukana tämän vuoden kisoissa). Perusteellisesti sekopäinen ihminen.  Tsou on jäsenenä samassa ilmastonmuutosta käsittelevässä komiteassa.  Kysellessään tuulienergiasta Barton otti Jumalan mukaan kyselyyn.  Tuuli on Jumalan keino tasoittaa kuumuutta. Puhdas energia hidastaa tuulia ja siksi maapallo lämpenee.

Jack Kingston (valittiin nyt uudestaan).  Perusteellisesti sekopäinen ihminen.  Tsäk on ollut kaksikymmentä vuotta edustajainhuoneessa (eli kansanedustaja).  Ei usko evoluutioon ja haluaa nähdä ihmisissä sen kolon, jossa meillä oli aikanaan apinan häntä. Kingston haluaa nähdä lisää todisteita, viimeksi vuonna 2011.  Kingston on komiteassa, jossa valvoo koulutusta (suurinpiirtein opetusministeriötä).

Jannu myös ilmoittaa vastatessaan kysymykseen uskooko hän evoluutioon että ”minä uskon että Jumala loi minut, en ole tullut apinasta, joten vastaus on EI” (lähde 3).  Saman lähteen mukaan noin 40% kaikista amerikkalaisista uskoo Jumalan luoneen maailman noin 10.000 vuotta sitten.  Saman lähteen mukaan demareista 34% ei usko evoluutioon ja reppareista 52% ei usko.

Paul Broun (valittiin nyt uudestaan).  Perusteellisesti sekopäinen ihminen.  Kirjoitin juuri Poolista (lähde 4). Unohdin kuitenkin kertoa, että Pool yritti saada aikaan lain (jota tukivat Romneyn varapressaehdokas Pual Ryan ja aiemmin mainittu Todd Akin), jossa olisi annettu hedelmöitetylle munalle, siis alkuvaiheen sikiölle, samat ihmisoikeudet kuin (eolossa oleville) ihmisille.

Michele Bachmann (valittiin nyt uudestaan).  Mi-tsel oli yksi reppareiden pressakanditaateista.  Toisin sanoen republikaaninen puolue tarjosi Micheliä vakavissaan mahdolliseksi Vapaan Maailman presidentiksi.  Muija on perusteellisesti sekopäinen ihminen. Kuten myös nämä muutkin tyypit, mutta näitä muita ei ole tarjottu presidentiksi.

Eräs Mi-tselin kuuluisia viisauksia oli hänen vaalikampanjan aikana esittämä väite, että kohdunkaulan syöpää vähentävä rokote aiheuttaa kehitysvammaisuutta. Mi-tsel oppi tämän faktan, koska joku nainen kertoi hänelle näin jossain vaalitilaisuudessa.  Mi-tsel on komiteassa jonka nimi on, ironisesti, Committee on Intelligence.

Lähteet:

(1) New York Times artikkeli näistä kreiseistä kongressin jäsenistä (PDF faili). The Crackpot Caucus – NYTimes 20120823
(2) Miten komiteajäsenyyksiä ostetaan, Financial Timeksen artikkeliin perustuva juttuni https://heka.wordpress.com/2012/10/20/paras-kongressi-jonka-voit-joutessasi-ostaa/
(3) Kingston ja evoluution (ja demarit ja repparit) http://www.huffingtonpost.com/2011/01/30/jack-kingston-evolution_n_815909.html
(4) Paul Broun https://heka.wordpress.com/2012/10/14/edustajainhuoneen-tiede-avaruus-ja-teknologiakomitea/

Mainokset

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Kongressin maailmanmestaritason hörhöt.”

 1. alo Says:

  Joskus tuntuu ettei ne kansanedustajat Suomessakaan ole kovin paljon fiksumpia.

 2. heka Says:

  Kaikkialta löytyy pöllöä jengiä. Mutta montako Suomen kansanedustajaa uskoo maailman tulleen luoduksi 4000-9000 vuotta sitten?

 3. kormy Says:

  Jos pöllöjä ovatkin vain äänestäjät? Ei viisas poliitikko sano mitä ajattelee, vaan ajattelee mitä sanoo.

 4. kormy Says:

  ”According to a June Gallup report, most Republicans (58 percent) believed that God created humans in their present form within the last 10,000 years.
  — No wonder a 2009 Pew Research Center report found that only 6 percent of scientists identified as Republican and 9 percent identified as conservative.”

 5. Erkki Hänninen Says:

  Palstan pitäjä kommunistit: Ite oootta Hörhöjä !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: