Sattui lentokentällä…


Pari viikkoa sitten kävin Chicagossa tapaamassa hulttiopoikaani. Turvatarkastuksessa sählin puhelimeni kanssa ja turvatarkastusviranomaisen silmien edessä laitoin vahingossa kännykkäni päälle.

DSC02110 osama

Turvatarkastusviranomainen näki kännykkäni ruudun mutta mikään valo ei syttynyt hänen aivoissaan.  Ja tietenkin käsimatkatavaroissani ollut veitsi selvisi turvatarkastuksesta ilman moitteita.

Uusin turvatarkastusten parannusuutinen Vapaassa Maailmassa on se, että alle 12 vuotiaat ja yli 75 vuotiaat voivat nyt pitää kenkänsä jaloissaan turvatarkastuksessa.  Heidän kenkiään ei enää ajeta röntgenkoneen läpi.  Mutta heidän tarvitsee edelleen laittaa vyönsä röntgenin läpi.  Tässä on varmasti jotain sellaista logiikkaa joka ei ole ihan vielä selvinnyt minulle.

Lähteet:
(1) Aiemmat veitsijuttuni lentokoneissa.  Etsi blogini hakukoneesta sanaa ”veitsi”. Hakukoneen suurennuslasi on ylhäällä äärimmäisenä oikealla sivun yläreunassa.  Vaikea löytää. Tai kokeile tätä linkkiä: http://en.search.wordpress.com/?q=veitsi&site=heka.wordpress.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: