Kuka lukee?


Huomasin juuri että blogissa on ollut neljännesmiljoona vilkaisua. Minusta se on aika uskomattoman iso luku.  Joko lukijat ovat luusereita tai jutuissani on ehkä jotain järjen häivää.  Jatketaan, jos sopii.

wordpress stats

 

Tuo ”Best ever” oli astianpesukonelohi juttu. Tuo 250.100 vilkaisua ei ole lukijoiden määrä, vaan lukukertojen määrä, ja kuulemma minun omat lukemiseni eivät ole siinä mukana.  Minulla voi olla yksi lukija, joka on lukenut skeidaani neljännesmiljonaa kertaa, tai minulla on ollut neljännesmiljoona lukijaa, jota ovat kaikki lukeneet tasan yhden kerran juttujani ja eivät ole koskaan palanneet lukemaan toista kertaa.  Tai jotain tältä väliltä.

Minusta on kivaa jos juttuni kiinnostavat.  Tuo astianpesukonelohi juttu oli helvetin kiva kirjoittaa, se oli minusta vitun hauskaa.  Mutta sen menestyksestä tuli minulle vähäksi aikaa ongelma. Aloin miettimään uusia myyviä juttuja.  Mutta päätin unohtaa tämän ajatuksen.  Haluan kirjoittaa juttuja, jotka kiinnostavat minua.  Jos minun juttuni kiinnostavat jengiä, niin se on minusta kivaa.

Blogeja kirjoittava jengi miettii miten juttua voisi rahastaa.  Olen nähnyt muutamia todella hyviä blogeja, joilla on minusta uskottava mainio rahastusmalli, esim kk.org/cooltools   Mutta joko mnulla ei ole mitään myytäväää tai olen vain tyhmä,  En osaa rahastaa.

Minusta on kiva kirjoittaa juttujani. Minusta on kivaa jos joku lukee niitä.  Ja palaute on on myös kivaa.

 

 

Mainokset

Avainsanat:

4 vastausta to “Kuka lukee?”

 1. Esmeralda Says:

  Minä törmäsin blogiisi vahingossa pari vuotta sitten ja jäin välittömästi koukkuun. Ensinnäkin kirjoitat hauskasti ja toiseksi näkökulmasi on piristävän erilainen, ainakin kaikkien pro-USA blogien lukemisen jälkeen.

  Sanotaan nyt vaikka niin, että on kiva tietää voivansa elää ilman pelkoa siitä että sairaalareissu veisi taloudelliseen vararikkoon (täkäläiset 30€ lääkärilaskua kohtuuttomana pitävät tyypit saisivat ottaa pään pois perseestään) ja pankit sekä julkiset palvelut toimivat kuin junan vessa.

  Olet joskus sivunnutkin aihetta, mutta minulla on ehdotus: teepä oma bloggaus aiheesta ”tuttavapiirini reaktiot kertomuksiin eurooppalaisesta yhteiskunnasta”.

 2. jr Says:

  Juu, tämä on erittäin mielenkiintoinen blogi. Aivan käsittämätön paikka välillä tuo Usa. Sitten välillä tulee mieleen, että kuitenkin monet kirjoittavat paljon hyvää Yhdysvalloista. Jotenkin vaikea hahmottaa mitään kokonaiskuvaa maasta. Mikä on ymmärrettävää, koska on 50 valtiota ja 300 miljoonaa ihmistä.

  Oletko Heka muuten lukenut John Lanchesterin kirjan Whoops!: Why everyone owes everyone and no one can pay ? Siinä on loistavasti ja kansantajuisesti selvitetty syitä nykyiseen talouskriisiin. Kaikki alkoi jo 30 vuotta sitten Reaganin aikana, kun pankkitoiminnan säätelyä alettiin ajaa alas.

 3. Nuuskamuikkunen Says:

  Joo en edes muista kuinka kauan tätä blogia on tullut seurattua. Käsittämättömiä paikkoja on varmasti kaikki maat. Esim. joku kinuski tai pääsisäisaarelainen ei ehkä ymmärrä näitä suomen lakeja. Tai holhoaava yhteiskuntaa. En pidä kaikkea holhousta huonona, mutta aika järisyttävää on, että täysi-ikäinen ei voi ostaa vaikka yhtä kaljaa kaupasta aamulla jos on menossa mökille, koska laki kieltää. En tiedä edes monelta sitä nykyään saa myydä, koska en juo. Tuli puheeksi vaan naisen kanssa joka ottaa pari silloin tällöin eikä aamu kauppa reissulla ennen saaristoon lähtöä saanut sitä kaljaasna. Ei hänen elämä siitä varmasti kiinni ole, mutta..huoh.

 4. kormy Says:

  Tuo on yksi näkökulma mutta muistatko mitä Odysseus teki ihan itse ja oma-aloitteisesti? Sidotutti itsensä mastoon ennen seireenien saaria ja pani miehistölle vahaa korviin, jotta kundit eivät kuulleet, kun hän sitten parkui avaamaan solmut.

  Viinasta on yksilöille, omaisille ja yhteiskunnalle enemmän vahinkoa kuin muista huumeista yhteensä mutta sitä menee vähemmän, mitä enemmän se maksaa ja mitä vaikeampi sitä on saada.

  t.Nimim. Käyttäjä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: