Rynnäkkökivääri poliitikolta -Paul Broun haluaa kuvernööriksi.


Suosikkikusipääni edustajainhuoneen jäsen Paul Broun heitti minua eemeilillä (lähde 1). Olen kirjoittanut jannusta aiemminkin (etsi tästä blogista ”broun”).  Broun on päättänyt liittyä Vapaan Maailman Gruusian (”Georgia”) kuvernöörikisaan senaattorikisaan tulevana syksynä.  Ja nyt Broun lähestyy äänestäjiä -jopa minua vaikken olekaan gruusialainen.

Paul Broun AR-15 rynnari

Kukapa ei haluaisi aloittaa vuotta 2014  ilmaisella upouudella puoliautomaattisella AR-15 rynnärillä?  Minä ainakin haluan ja osallistun ilmaisiin arpajaisiin.  Rynnäri on toki ilmainen mutta  mun tarttee varmaan ostaa omat panokset.

Broun on lääkäri ja hän uskoo maailman tulleen luoduksi noin 9.000 vuotta sitten.  Tämän lisäksi Paul on sitä mieltä, että kehitysoppi, embryologia ja big bang teoria tulevat suoraan helvetin lähteistä ja kaikkien näiden juttujen tarkoituksena on estää jengiä bonjaamasta sitä että he tarvitsevat henk koht Vapahtajan.  Broun on myös edustajainhuoneen tiede-, avaruus- ja teknologiakomitean jäsen -päättämästä mm tieteestä.

Lähteet:
(1) Paul Brounin minulle lähettämä rynnärieemeili PDF Paul Broun kuvernööriksi Want an AR15
(2) Wikin käsitys Paul Brounista http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Broun
(3) Paul Brounin käsitys itsestään eli hänen senaattorikampanjansa kotisivut http://www.paulbroun.com/

(WordPress on näköjään alkanut tunkea mainoksia näihin blogeihin.  Minulla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa enkä saa niistä mitään korvausta missään muodossa)

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

5 vastausta to “Rynnäkkökivääri poliitikolta -Paul Broun haluaa kuvernööriksi.”

 1. kormy Says:

  Tuohan olisi kätevä ottaa mukaan leffaan mutta…

  [ hän uskoo maailman tulleen luoduksi noin 9.000 vuotta sitten ]

  …mistä hra Tiedepamppu tuollaista on saanut päähänsä? Maailman syntyi 23. lokakuuta vuonna 4004 EAA.

 2. heka Says:

  Joka paikassahan on kaheleita, mutta minulle on täysin epäselvää miksi nämä umpihörhöt pääsevät näin pitkälle politiikassa. Ovat äänestäjät vielä heitäkin hörhömpiä? Jotain systeemissä menee pahasti pieleen….

 3. kormy Says:

  [ Ovat äänestäjät vielä heitäkin hörhömpiä? ]

  Ei se ole tyhmä joka myy, se on tyhmä joka ostaa, mutta tuo kahdeksi jengiksi polarisoiva poliittinen systeemikään ei ole kehittynyt sitten 1700-luvun lopun. Paremmissa systeemeissä kahjut voivat perustaa oman kahjupuolueen.

 4. kormy Says:

  [ Jotain systeemissä menee pahasti pieleen…. ]

  Systeemin piirteitä:
  – ”winner takes all”, kustakin vaalipiiristä valitaan eniten ääniä saanut ehdokas
  – vallassa oleva puolue räätälöi vaalipiirit niin, että pärjää myös ensi kerralla
  – puolueiden ehdokkaat nimetään esivaaleissa, joihin osallistuvat puolueaktiivit ovat jo valmiiksi ääri-ideologeja ja/tai helpommin ostettavissa kuin varsinainen äänestäjäkunta
  – biljardöörit saavat rahoittaa kampanjointia nimettömästi ja ilman rajoja
  – pikkujutut hoidetaan välillisellä demokratialla, tärkeämmät iranilaisittain: viittoihin puetut ajatollat (Supreme Court) päättävät isot asiat kuten presidentin nimen (GwB vuonna 2000) sen mukaan, mitä profeetat (Founding Fathers) olivat mieltä 2000-luvun asioista 1700-luvulla
  – ajatollien päätös seuraa puoluelinjoja sen mukaan kumman puolueen pressa on kulloinkin vallassa, kun vanhat jäsenet kuolevat ja nimitetään uusia.

  Systeemi sopii kummallekin puolueelle eikä sitä kansakaan varmaan antaisi muuttaa. Britit ottivat kantaa äskettäin kansanäänestyksessä siihen, haluavatko suhteellisen vaalitavan. Eivät halunneet.

 5. Lisää poliittisia aseita. | maailmanmenoa vapaassa maailmassa... Says:

  […] (1) Juttuni rynnäristä tammikuussa 2014  https://heka.wordpress.com/2014/01/24/rynnakkokivaari-poliitikolta-paul-broun-haluaa-kuvernooriksi/ (2) Berettan veppisivu 92A1 pistoolista, listahinta USD 745 (520€ + verot)  […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: